Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

Broløbet2017

Tilmelding til Broløbet 2017 åbner

Fundet i:

Fredag den 9. september 2016 er ”Store tilmeldingsdag” til Broløbet Storebælt 2017. På årsdagen for løbet får alle løbere mulighed for at sikre sig en billet til løbsoplevelsen over Storebæltsbroen.

20160809_1344412

Langt fra Borgen på Storebæltsbroen

Fundet i:

Hvorfor koster det penge at krydse Storebæltsbroen? Og hvad kræver det at vedligeholde og drive en forbindelse? Det satte Ask Rostrup bl.a. fokus på, da politikerne Rasmus Prehn (S) og Villum Christensen (LA) besøgte Storebæltsbroen i Langt fra Borgen. Gense programmet her.

Tunnel

Tunnelen får nyt brandvandssystem

Fundet i:

Der er masser af vand i tunnelen under Storebælt. Vandet løber i rør, som skal være tiptop og klar til brug, hvis der sker en ulykke og beredskabet skal bruge vand til brandslukning. I løbet af de sidste fire år er rør og ventiler løbende blevet skiftet, men der er et stykke vej endnu, før hele brandvandssystemet er så godt som skiftet. Sikkerhedskravene i tunnelen er tårnhøjt, og derfor står vedligehold af anlæg højt på listen.

Storebælt  07/2007

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Fundet i:

Lavere bidrag fra jernbanen opvejes til dels af trafikvækst på vejdelen og lavere renteomkostninger. Sund & Bælt opjusterer forventningerne til årets resultat med omkring 300 mio. kr. til et samlet overskud på ca. 1.9 mia. kr. før værdireguleringer og skat, viser koncernens delårsrapport.