Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

Storebælt 07/2007

Langt fra Borgen besøger Storebæltsbroen

Fundet i:

Hvorfor koster det penge at krydse Storebæltsbroen? Og hvad kræver det at vedligeholde og drive en forbindelse? Det sætter Ask Rostrup bl.a. fokus på, når politikerne Rasmus Prehn (S) og Villum Christensen (LA) besøger Storebæltsbroen i Langt fra Borgen. Se programmet torsdag aften.

Storebælt 07/2007

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Fundet i:

Lavere bidrag fra jernbanen opvejes til dels af trafikvækst på vejdelen og lavere renteomkostninger. Sund & Bælt opjusterer forventningerne til årets resultat med omkring 300 mio. kr. til et samlet overskud på ca. 1.9 mia. kr. før værdireguleringer og skat, viser koncernens delårsrapport.

Foto & Copyright : Søren Madsen
               Lammetrupvej 44
               Stubberup 4140 Borup
               tlf. 4649 6105

Ekstra trafik giver længere rejsetid for bilister ved Lufthavn Øst

Fundet i:

I de seneste måneder har der været stigende trafik og kødannelser ved den østlige del af Amager herunder ved krydset mellem Amager Strandvej og Øresundsmotorvejen ved Kastrup. Kødannelserne skyldes hovedsageligt den generelle stigning i trafikken i området, ligesom spærringen af Hannemans Allé i Ørestaden flytter trafik til de øvrige afkørsler herunder til Lufthavn Øst.

Storebælt_trafik

Flere sommerrekorder på Storebæltsbroen

Fundet i:

Sommeren har budt på masser rekorder på Storebæltsbroen. Lørdag, den 30. juli, kørte 48.926 køretøjer gennem betalingsanlægget, og i juli krydsede i alt 1.232.571 køretøjer broen. Begge slår rekorderne fra 2015.

Drift af Storebæltsforbindelsen

Sommerrekord på Storebæltsbroen

Fundet i:

Lørdag, den 16. juli, blev en stor rejsedag på Storebæltsbroen, hvor hele 4.978 køretøjer passerede broen på en time. Dette er den største time på en sommerdag i broens historie.