Femern A/S sætter fokus på arbejdsmiljø

Den 21. september holdt Femern A/S kursus i arbejdsmiljø for alle tunnel-selskabets ansatte.

Femern-forbindelsen er Danmarkshistoriens største anlægsprojekt, og den primære byggeplads ved Rødbyhavn bliver én af de største i Europa. Op mod 3.000 tunnelarbejdere vil arbejde på Femern-tunnelen, der bliver en travl international arbejdsplads. 

Derfor har Femern A/S stort fokus på arbejdsmiljø – både for tunnelarbejderne og Femern A/S egne medarbejdere, der skal lede og overvåge byggeriet. 

Det er meget vigtigt for os som bygherre, at der er styr på både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Derfor har vi fuldt fokus på netop arbejdsmiljø i dag. Som en statsejet virksomhed har vi en særlig forpligtelse til at gå foran som det gode eksempel, siger Claus F. Baunkjær, administrerende direktør i Femern A/S.

Torsdag den 21. september er alle Femern A/S medarbejdere derfor på kursus i Rødbyhavn, hvor netop selskabets arbejde med arbejdsmiljø er i fokus. 

”Femern-tunnelen er et megaprojekt med en byggeplads, der strækker sig over 25 kilometer og arbejdet skal udføres under ordnede forhold. Det gælder naturligvis også vores egne medarbejdere, og derfor var det naturligt at lægge kurset her i Rødbyhavn, hvor mange får fast arbejdsplads, når byggeriet går i gang”, siger Henrik Christensen, teknisk direktør i Femern A/S.

For mere information

Jens Villemoes, pressechef, Femern A/S, jvi@femern.dk 33 41 44 27