Betal for parkering med BroBizz i lufthavnen

Bilister, som har en BroBizz til Storebæltsbroen eller Øresundsbron, får nu flere muligheder for at benytte den som betalingsmiddel ved parkering i Københavns lufthavn i Kastrup.

Parkering, hvor betaling sker med BroBizz, har i de sidste to år været tilbudt i P6 og P8, som typisk benyttes af erhvervskunder. Kunderne har taget godt imod tilbuddet, og således blev hver femte parkering i P6 og P8 sidste år betalt via BroBizz’en.

På baggrund af de positive erfaringer og et udbredt ønske blandt BroBizz-kunderne er tilbuddet nu udvidet til også at omfatte P1, P9 og P12, som har lavere parkeringsafgifter men stadig ligger i gåafstand til terminalerne.

De p-huse, hvor BroBizz kan benyttes, er markeret med tydeligt BroBizz-logo ved indkørslen. Ved at køre helt frem til bommen aflæses BroBizz´en automatisk, og bommen går op.

Evt. yderligere oplysninger: Markedsdirektør Søren Vikkelsø, A/S Storebælt, tlf. 33 41 62 03 eller 21 40 44 83.

Fakta

  • Betaling via BroBizz i lufthavnen er nu muligt i P1, P6, P8, P9 og P12
  • Kunderne kan fremover betale for parkering med BroBizz på godt 40 pct. af lufthavnens p-pladser (4.200 ud af ca.10.000)

Sund & Bælts vigtigste opgave er at gøre det nemmere at være rejsende. Mere end 250.000 kunder benytter hver dag Sund & Bælts trafikanlæg, dvs. Storebæltsforbindelsen, Øresundsmotorvejen og Øresundsbanen med tilhørende 3 stationer, samt havnene i Odden, Ebeltoft, Spodsbjerg og Tårs. Sund & Bælt er et statsejet aktieselskab, der også gennemfører projekteringsarbejdet for en fast forbindelse over Femern Bælt.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld