BroBizz afhjælper ferietrafik på Storebælt

Selv om ferietrafikken for alvor går i gang fra i morgen vil bilisterne stort set kunne køre lige igennem betalingsanlægget ved Storebælt uden at skulle vente i kø.

Efterhånden har 4 ud af 10 fritidsbilister en BroBizz siddende i forruden, når de skal over Storebæltsbroen, og det betyder, at der er god plads i alle baner i betalingsanlægget, også når trafikken på tværs af landet er tæt. De fleste vil derfor kun opleve kort ventetid eller kunne køre lige igennem.

BroBizz Fritid er blevet et af danskernes foretrukne betalingsmidler. Hver 5. familie har nu en BroBizz – en fordobling siden 2007. Den store stigning er især resultatet af målrettede sommerkampagner med mulighed for at få en BroBizz til 0 kroner.

– Vi kan tydeligt mærke, at flere og flere af vores kunder benytter BroBizz. Derfor kan vi næsten garantere, at hvis kunderne har betaling parat eller har husket at sætte BroBizz’en korrekt i forruden, så sørger vi for at trafikken glider, siger chef for betalingsanlæg, Jens Kjær Nielsen.

Sommerens største rejsedage ventes at blive lørdagene i slutningen af juli, især i timerne mellem 10 og 14, hvor Storebælt venter, at op til 44.000 biler vil køre over broen på en enkelt dag. Mængden af trafik stiger stadig år for år, og Storebælt forventer denne sommer at kunne sende op til 5.400 biler gennem anlægget i de travleste timer. Det er en stigning på næsten 200 biler i timen i forhold til sidste sommer.

Bilisterne kan hele sommeren få information om weekendens trafik påwww.storebaelt.dk, hvor redaktionen også har mulighed for at downloade grafik til tryk.

Oplysninger om den aktuelle trafiksituation kan døgnet rundt fås hos Storebælts vagthavende trafikleder på tlf. 58 30 31 80.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld