BroBizz er den hurtigste vej til ferien

Går turen over Storebælt i sommerferien, er det en god ide at anskaffe en BroBizz. Kortbanerne i betalingsanlægget i Halsskov har fået nye chipkortterminaler, og det betyder lidt længere eks-peditionstid pr. betaling. Til gengæld forventer A/S Storebælt ingen ventetid i BroBizz-banerne og anbefaler derfor denne betalingsform til sommertrafikanterne.

Har man allerede en BroBizz og skal af sted på sommerferie, er det en god ide først at sikre sig, at BroBizzen virker. Er betalingskortet skiftet siden sidste tur over broen, skal det nye kortnummer nemlig meddeles til Storebælt, for at BroBizzen stadig kan bruges i betalingsanlægget.

– Vi anbefaler vores BroBizz-kunder at opdatere deres kortoplysninger på storebaelt.dk, hvis de er i tvivl om, hvorvidt de har skiftet kort. Herved undgår de at skulle stoppe op i anlægget, og det vil gøre det lettere for alle rejsende, siger chef for betalingsanlægget Jens Kjær Nielsen.

Sommerens største rejsedage ventes at blive lørdagene den 16. og 23. juli, hvor Storebælt reg-ner med, at op mod 5.000 biler i timen vil køre gennem anlægget i de travleste perioder mellem kl. 11 og 13.

Bilisterne kan hele sommeren få information om weekendens travleste timer på storebaelt.dk, hvor de også kan bestille en BroBizz.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld