APCOA BroBizz samarbejde

BroBizz tilbyder 200 nye parkeringsmuligheder

BroBizz A/S indleder nyt samarbejde med APCOA PARKING, der gør det muligt for kunderne at parkere bilen nemt og hurtigt, hvis de har en BroBizz®- eller PayByPlate-aftale. Partnerskabet er det første i rækken af samarbejder, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos BroBizz.

Fremover bliver det endnu mere attraktivt, at være privatkunde hos BroBizz A/S. Et nyt strategisk partnerskab med APCOA PARKING betyder, at de nu kan parkere bilen nemt og hurtigt og samtidig spare 5 pct., hvis de har en BroBizz®- eller PayByPlate-aftale.

Et nyt partnerskab med APCOA PARKING

BroBizz har en voksende kundegruppe, som i dag tæller mere end 830.000 –privat- og erhvervskunder – og mere end 1 million BroBizz-enheder i brug. Derfor skal der også hele tiden tænkes i nye løsninger, for at imødekomme kunderne behov.

I BroBizz A/S er det nye partnerskab et klart strategisk træk for forretningen, der skal sikre den digitale brugerrejse, udbrede flere nye spændende tiltag samt gøre BroBizz til bilisternes foretrukne betalingsmiddel.

“Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder parkering rundt i hele landet. Parkering ligger meget naturligt i forlængelser af vores eksisterende tilbud til bilister, og kigger vi på kundernes adfærd og behov, så er der udsigt til, at vi sætter farten op for flere partnerskaber”, fortæller Kasper Ørtvig, Kommerciel Direktør i BroBizz A/S.

Det nye partnerskab går særligt godt i spænd med APCOA PAKINGS nye vækststrategi, hvor de ønsker at udfordre parkeringsmarkedet og samtidig skabe merværdi for parkanter i Danmark.

“Vi ser BroBizz A/S som en meget spændende partner i den strategi, vi har lagt for udvikling af vores forretning. Vi ønsker at være i front, når det kommer til at tilbyde kunderne de bedste parkeringsløsninger. Det kræver, at vi tilknytter nye partnere, der kan være med til at forbedre parkeringsoplevelsen og samtidig give brugere af vores app, APCOA FLOW, en mulighed for ekstra rabat, når de parkerer i et af vores parkeringsanlæg”, siger Michael Christensen, adm. direktør i APCOA PARKING Danmark.

Parkeringsløsningen er samlet i APCOA FLOW-app. Her kan kunderne betale med BroBizz- eller PayByPlate-aftale i app’en og få 5 pct. rabat på alle APCOA PARKING’s pladser.  Alle parkeringsbetalinger samles hos BroBizz A/S på samme aftale som bruges til broer og færger.

Vil du vide mere?

APCOA PARKING er en af Danmarks største udbydere af parkeringspladser med p-pladser og parkeringshuse 200 steder rundt i landet. Læs mere her

Du kan også læse mere om servicen hos brobizz.com/APCOA

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld