Free-flow betalingsanlæg

BroBizz Operatør A/S

BroBizz Operatør A/S er et 100 pct. ejet datterselskab til BroBizz A/S. Selskabet blev stiftet den 7. december 2017. Selskabet ejer og driver betalingsanlægger på Storebæltsbroen og free flow-betalingsanlægget på Fjordforbindelsen Frederikssund.

BroBizz Operatør A/S er stiftet i overensstemmelse med Sund & Bælt-koncernens lovgrundlag og kan på markedsvilkår byde på etablering, drift og vedligehold af elektroniske bompengesystemer. Selskabet gør det således muligt at nyttiggøre den store viden og erfaring om etablering og drift af betalingsanlæg, som er oparbejdet i Sund & Bælt-koncernen i forbindelse med anlæg og drift af Storebæltsforbindelsen og Danmarks første Free Flow betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys bro.

Selskabet kan byde på andre fremtidige betalingsanlæg og lignende på brugerfinansieret infrastruktur i Danmark, herunder andre betalingsopkrævningsløsninger såsom betalingsopkrævning ved køretøjsudstyr, kameraoptagelse af køretøjets nummerplade og lignende.

 

Klik på organisationsdiagrammet for at se det i fuld størrelse.

 

Se bestyrelsen og direktionen her

Det nye betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys bro

Danmarks første Free Flow betalingsanlæg er etableret ved Kronprinsesse Marys Bro ved Frederikssund. Betalingsanlægget fungerer ved, at man som bilist ikke skal sænke farten, når man passerer betalingsanlægget, idet der ikke er bomme. I stedet kan kunderne betale via registrering af en Bizz-enhed eller nummerplade.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld