BroBizz runder 1 mio. udstedte enheder

BroBizz A/S har passeret en milepæl. I dag har selskabet sendt over 1 mio. BroBizz® afsted til landets privat-og erhvervskunder.

Kunderne er begejstrede for BroBizz. Her taler antallet af udstedte BroBizz-enheder sit tydelige sprog. BroBizz A/S har per dags dato sendt over 1 mio. BroBizz til kunderne. Tallene dækker over henholdsvis privat-og erhvervskunder, som enten har en fakturaaftale eller har tilmeldt deres betalingskort hos BroBizz A/S.

Hos BroBizz A/S er man stolte over det flotte resultat og for at kunne tilbyde et produkt, som fungerer for kunderne.

– Vi er meget tilfredse med den milepæl, vi har passeret. Det er et klart udtryk for, at vores kunder er glade for produktet og at vores koncept fungerer, fortæller Mette Berthelsen, Markedschef i BroBizz A/S.

I dag kan BroBizz anvendes i Storebælts betalingsanlæg samt til parkering i lufthavnene, betaling på færger og mere end 55 steder i Skandinavien. I de kommende år er hensigten at brede tjenesten ud i hele Europa, så bilister fremover kun skal benytte ét betalingsmiddel for at passere forskellige betalingsanlæg

Automatisk betaling er populært blandt kunderne

I marts 2018 blev kunderne introduceret til endnu en automatisk betalingsløsning til passage af Storebælts betalingsanlæg. PayByPlate gør det muligt at betale med nummerpladen og er et produkt henvendt til de kunder, der betaler kontant eller med kort.

Siden lanceringen af PayByPlate er det gået støt fremad med de nye tilmeldinger. I dag er der 52.000 aktive kunder, og deres tilbagemeldinger er positive.

– Vi kan se, at kunderne er glade for vores automatiske betalingsløsninger. Både fordi, at det giver adgang til lavere priser på Storebæltsbroen, men også fordi, at det sparer dem tid og besvær, fortæller Mette Berthelsen.

Lige nu er BroBizz A/S i gang med at undersøge muligheden for at indgå nye partnerskaber, så PayByPlate kan benyttes flere steder – samme princip som med BroBizz.

Fakta om automatisk betalingshåndtering

  • BroBizz har udstedt 1.047.158 mio. BroBizz-enheder per dags dato.
  • PayByPlate gør det muligt at betale med nummerpladen i Storebælts betalingsanlæg. Produktet blev lanceret i marts 2018. I dag har knap 70.000 kunder tilmeldt sig automatisk nummerpladebetaling – svarende til 930 daglige tilmeldinger.
  • Dagligt passerer 35.000 køretøjer Storebæltsbroens betalingsanlæg.
× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld