Broløb: 12.000 motionister klar til start

De 2 kommuner og Storebæltsforbindelsen har sammen med mere end 900 frivillige fra kommunernes foreningsliv planlagt et unikt løb, hvor suset fra deltagerne, når de passerer højbroen, gerne skulle være bare et af højdepunkterne på en dag fyldt med oplevelser.

Løb på Storebæltsbroen kan ikke sammenlignes med løb på land. Deltagerne er her i langt højere grad udsat for naturens mange påvirkninger. Med ikke færre end 6 depoter på ruten samt forplejning i start- og målområdet sætter Broløbet Storebælt deltagernes sikkerhed i centrum.

Alle deltagerne får således mulighed for at få forplejning før, under og efter løbet. Derudover har arrangørerne i samarbejde med det Præhospitale Beredskab fra Region Syddanmark etableret et beredskab, som hurtigt og effektivt kan få deltagerne under kyndig behandling, såfremt det skulle være nødvendigt.

Broen åben for biltrafik – kør hjemmefra i god tid

Broen vil både før, under og efter løbet være åben for biltrafik. Mens Broløbet finder sted, omlægges trafikken til de vestgående spor (retning mod Fyn), som får status af landevej. Det betyder, at der kun vil være ét spor i hver retning og en tilladt hastighed på 80 km/t. Omlægning af trafikken sker i tidsrummet mellem kl. 13 og 20, hvor turen over broen vil tage lidt længere tid end normalt. Trafikanterne opfordres derfor til at tage hjemmefra i god tid. Trafikinfo kan ses påwww.storebaelt.dk

Motion og bevægelse

Broløbet Storebælt ønsker at skabe et motionsløb for hele Danmark. Ambitionen var, at få rigtig mange til at snøre skoene og gennem deres målrettet træning at få givet deltagerne et sundhedsmæssigt pift. Rigtig mange af Broløberne stiller til start på virksomhedshold, hvor medarbejderne målrettet i de sidste måneder har trænet til løbet.

Da sundhed og trivsel har høj prioritet i VELUX Gruppen, har de endnu engang valgt at være en af hovedsponsorerne af dette års Broløb.

Patrick W. McKenzie, HR-direktør i VELUX A/S, udtaler:

”Vi anser den enkelte medarbejders sundhed og trivsel som en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Derfor var det oplagt igen at bakke op om Broløbet og at kunne invitere alle VELUX ansatte i Danmark til at løbe med. Knap 200 af vores medarbejdere har trænet sig op til at deltage i denne halvmaraton. Det er vi stolte af. Dertil kommer, at vi afholder vores egen sportsdag samtidig med Broløbet, hvor det er lykkedes os at få omtrent 1000 af vores medarbejdere til at deltage.”

Så der vil være et mylder af sportsentusiaster og sportsglade medarbejdere fra VELUX fra hele landet, som vil blande sig med Broløbets løbere på begge sider af broen.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld