Broløbsarrangørens pressemeddelelse: 10.000 motionister klar til start

Arrangøren af Broløbet 2017 har i dag, 4. september, udsendt pressemeddelelse om løbet, som kan læses her. Broen er åben for trafik hele dagen. Kør over inden kl. 14 og beregn længere rejsetid.

De 2 kommuner har sammen med mere end 900 frivillige fra kommunernes foreningsliv planlagt et unikt løb, hvor suset fra deltagerne, når de passerer højbroen, gerne skulle være bare et af højdepunkterne på en dag fyldt med oplevelser.

Løb på Storebæltsbroen kan ikke sammenlignes med løb på land. Deltagerne er her i langt højere grad udsat for naturens mange påvirkninger. Med ikke færre end 6 depoter på ruten samt forplejning i start- og målområdet sætter Broløbet Storebælt deltagernes sikkerhed i centrum.

Alle deltagerne får således mulighed for at få forplejning før, under og efter løbet. Derudover har arrangørerne i samarbejde med det Præhospitale Beredskab fra Region Sjælland etableret et beredskab, som hurtigt og effektivt kan få deltagerne under kyndig behandling, såfremt det skulle være nødvendigt.

Broen åben for biltrafik – kør hjemmefra i god tid
På dagen vil broen være åben for biltrafik hele dagen. Trafikken omlægges til de vestgående spor (retning mod Fyn), som får status af landevej. Det betyder, at der kun vil være ét spor i hver retning og en tilladt hastighed på 80 km/t.

Omlægningen af trafikken til to spor begynder kl. 14.15, så kør over Storebæltsbroen inden kl. 14 og beregn længere rejsetid på dagen. Trafikken forventes normal i begge retninger igen omkring kl. 22.

Trafikinfo kan ses på www.storebaelt.dk Bilister kan også tilmelde sig SMS-bromeldingen og få trafikinfo fra broen ved at sende en sms til nummer 1231 med teksten Bro Info. Man bliver automatisk frameldt efter 7 dage og det er gratis.

Motion og bevægelse
Broløbet Storebælt ønsker at skabe et motionsløb for hele Danmark. Ambitionen har fra broløbenes begyndelse været at få rigtig mange til at snøre skoene og gennem deres målrettede træning at give deltagerne et sundhedsmæssigt pift.  Det synes vi er lykkedes, idet broløber nr. 75.000 vil passere målstregen i dette års broløb. Rigtig mange af broløberne stiller til start på virksomhedshold, hvor medarbejderne har trænet målrettet til løbet i de sidste måneder.

VELUX Gruppen sponsorer Storebælt Broløbet for femte gang
For femte gang bakker VELUX Gruppen op omkring et af Danmarks største motionsløb.

VELUX medarbejdere fra Danmark og Tyskland stiller til start på lørdag sammen med 40 kunder, som har trænet op til denne halvmaraton sammen med VELUX’ egne sælgere fra Roskilde, Slagelse, Odense, Aarhus og Aalborg. Kunderne kommer fra lokale byggemarkeder og håndværksfirmaer.

Formålet er at styrke relationen mellem VELUX Danmark og de udvalgte kunder, hvilket gennemførelsen af et halvmaraton forhåbentlig kan bidrage til.

VELUX Danmark er det første salgsselskab i VELUX Gruppen til at afprøve, hvorledes kunderelationer kan styrkes “aktivt” ved at engagerer sig i aktiviteter, der indeholder massere af dagslys og frisk luft.

For bedst muligt at kunne hjælpe byggemarkederne og tømrerne på vej og i den rette form til et halvmaraton, fik de tilknyttet en professionel løbetræner, som har motiveret dem til fællesløbetræning og givet dem tips og tricks i de mellemliggende perioder. Således er både kunder og VELUX-medarbejdere fra hele landet godt klædt på til Broløbet 2017.

Læs mere på broløbet.dk

 

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld