Storebæltsbroen taget fra en af pylonerne

Byd på en tur i pylonerne på Storebælt

Der er over 50 millioner flygtninge og fordrevne i verden – det højeste antal siden 2. verdenskrig. Dansk Flygtningehjælp er en central humanitær aktør i de mest alvorlige kriser som den i Syrien – en af vor tids største humanitære katastrofer. Borgerkrigen er gået ind i sit 5. år, og over 12 millioner mennesker har nu brug for nødhjælp i regionen.

For at kunne yde støtte til de mange flygtninge i verden, har Lauritz.com og Dansk Flygtninghjælp i øjeblikket en velgørenhedsauktion kørende, hvor du kan byde på mange spændende ting, bl.a. en tur for otte personer til toppen af Storebæltsbroens pyloner. Turen er doneret af Sund & Bælt og auktionen på pylonturen løber i skrivende stund seks dage endnu.

Ud over pylonturen kan du byde på en lagkage til 40 personer, en damejakke, et gavekort til en overnatning for to doneret af Kysthusene Gilleleje, en Lenovo-pc, en grill og meget, meget mere.

Tjek auktionen og byd selv ind på http://www.lauritz.com/ – klik på banneret hvor der står Dansk Flygtningehjælp.

Se en lille reportage fra Hovedbanegården i København, hvor Mikkel Hansen fra Dansk Flygtningehjælp fortæller om auktionen og pylonturen.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld