Datterselskab: A/S Storebælt

Vis og filtrer i alle nyheder, pressemeddelelser og andre artikler.

Plan om nedrivning af administrationsbygning på Ebeltoft færgeleje

Fundet i:

A/S Storebælt agter at iværksætte nedrivning af administrationsbygning på Ebeltoft færgeleje, beliggende Færgevejen 60 i Ebeltoft, idet ejendommen henset til sin stand er vurderet nedrivningsmoden. Nedrivningen vil blive gennemført, såfremt der ikke senest den 11. marts 2019 modtages henvendelser fra eventuelt interesserede lejere.

Juletrafik 2018

Travlhed på Storebæltsbroen i julen

Fundet i:

Taskerne er pakket med julegaver, og de kommende dage vil mange rejse på kryds og tværs af Danmark. Det betyder, at der bliver ekstra travlt på Storebæltsforbindelsen. Godt 250.000 bilister ventes at passere broen mellem den 22. – 27. december for at komme hjem til familien i julen. Især 2. juledag bliver en travl rejsedag.

bro ankerblokke hydrauliske buffere

Storebælt får renoveret støddæmpere

Fundet i:

I sommer 2018 foregik der et omfattende vedligeholdelsesprojekt inde i Storebæltsbroens vejbane, som nu og fremover sikrer en behagelig kørsel og reducerer slidtage på broen. Et projekt, som startede med planlægning for 3 år siden, og hvor udførelsen blev kontrolleret ved hjælp af en digital 3D-model.

En travl sommer med trafikrekorder på Storebæltsbroen

Fundet i:

Sommeren har både budt på varmerekorder og trafikrekorder. I august kørte knap 1,3 mio. biler under bommene, godt hjuplet af de automatiske betalingsløsninger, PayByPlate og BroBizz, som sikrede, at rekorden blev sat uden at skabe mere trængsel i anlægget.