Datterselskab: A/S Storebælt

Vis og filtrer i alle nyheder, pressemeddelelser og andre artikler.

PayByPlate giver adgang til lavere priser på Storebælt

Fundet i:

Fra i dag, onsdag den 21. marts, er det muligt at betale med nummerpladen på Storebælt. Det kræver, at man tilmelder sig PayByPlate og registrerer bilens nummerplade hos BroBizz A/S. PayByPlate giver desuden adgang til de lavere priser og rabatter på Storebæltsbroen.

Lavere priser på Storebælt giver nye muligheder for pendlere

Fundet i:

Efter prisnedsættelsen på Storebæltsbroen per 1. januar 2018 er det nu blevet endnu billigere at være pendler på Storebælt. Med en pendleraftale koster en tur over Storebælt nu kun 31 kr – og det gavner det lokale arbejdsmarked på begge sider af Storebælt.

Grønt lys for lavere priser på Storebælt

Fundet i:

Transportminister, Ole Birk Olesen, var til stede, da det grønne lys på Storebæltsbroen blev tændt den 23. december kl. 16.00. Med lyset markerer Sund & Bælt, at priserne på Storebælt vil falde 1. januar 2018, hvis man vælger at benytte de grønne BroBizz-baner.

Lavere priser på Storebælt fra 2018

Fundet i:

Regeringen har den 8. december sammen med Dansk Folkeparti forhandlet finansloven for 2018 på plads, hvilket indebærer, at det fra 1. januar 2018 bliver 15 pct. billigere at passere Storebælt. Fra 1. januar 2023, når udbygningen af den Vestfynske motorvej står færdig, bliver priserne sat yderligere ned, så den samlede takstnedsættelse bliver 25 pct.