Datterselskab: BroBizz A/S

Vis og filtrer i alle nyheder, pressemeddelelser og andre artikler.
APCOA BroBizz samarbejde

BroBizz tilbyder 200 nye parkeringsmuligheder

Fundet i:

BroBizz A/S indleder nyt samarbejde med APCOA PARKING, der gør det muligt for kunderne at parkere bilen nemt og hurtigt, hvis de har en BroBizz®- eller PayByPlate-aftale. Partnerskabet er det første i rækken af samarbejder, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos BroBizz.

APCOA PARKING BroBizz nyt samarbejde

APCOA PARKING og BroBizz A/S indgår nyt samarbejde

Fundet i:

APCOA PARKING vil med en ny vækststrategi udfordre parkeringsmarkedet og samtidig skabe merværdi for parkanter i Danmark. Det nye samarbejde med BroBizz A/S giver APCOA PARKINGs kunder mulighed for at opnå økonomiske fordele i forbindelse med deres parkering, og er det første i rækken af partnerskaber, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos dem.

PayByPlate giver adgang til lavere priser på Storebælt

Fundet i:

Fra i dag, onsdag den 21. marts, er det muligt at betale med nummerpladen på Storebælt. Det kræver, at man tilmelder sig PayByPlate og registrerer bilens nummerplade hos BroBizz A/S. PayByPlate giver desuden adgang til de lavere priser og rabatter på Storebæltsbroen.

BroBizz Operatør A/S er med i konkurrencen om Danmarks første free flow betalingssystem

Fundet i:

Fjordforbindelsen Frederikssund har efter prækvalifikation udvalgt fem deltagere, der har mulighed for at byde på kontrakt om etablering, drift og vedligehold af Danmarks første free flow betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys Bro. BroBizz Operatør A/S, som er et nyt selskab i Sund & Bælt-koncernen, er en af de fem deltagere, der stadig er med i konkurrencen, og som således kan afgive tilbud på den udbudte kontrakt.