Datterselskab: Sund & Bælt

Vis og filtrer i alle nyheder, pressemeddelelser og andre artikler.
Dagligleder i VeteranHaven, Rene Pamperin, Sund & Bælts adm. direktør, Mikkel Hemmingsen og Joe Andersen, tidligere udsendt i Kosovo og Bosnien.

Veteraner starter op på Sprogø

Fundet i:

I går, onsdag den 4. april, var første arbejdsdag for tre veteraner fra VeteranHaven i Slagelse, som fremover får deres gang på Sprogø. Her skal de bidrage til at løse nogle af de mange vedligeholdsopgaver omkring grønne områder og ejendomme på øen i samarbejde med Sund & Bælts medarbejdere.

Godt årsresultat for Sund & Bælt

Fundet i:

Vejtrafikken på Storebælt satte ny årsrekord i 2017 med 12,8 mio. køretøjer. Det gav en trafikstigning på 3 pct., som bidrager til, at Sund & Bælt kom ud af året med et positivt resultat. Trafikvækst på Øresundsbron, et fortsat lavt renteniveau og lavere afskrivninger påvirker ligeledes resultatet positivt.

Lavere priser på Storebælt giver Bizz-rekord

Fundet i:

Fra 1. januar 2018 blev det 15 pct. billigere at passere Storebælt med automatisk betaling som fx BroBizz. Det har betydet, at en rekordhøj andel af bilister i 2018 har valgt at betale med en Bizz på Storebælt.

BroBizz optimerer den digitale kunderejse

Fundet i:

BroBizz A/S har søsat en række digitale initiativer, der skal gøre det nemmere at være kunde. Her har BroBizz som noget helt nyt udviklet en chatbot kaldet BIZZBOT, som skal supplere den daglige kundeservice. Dertil lanceres en ny version af BroBizz-app’en, som skal øge brugervenligheden og give kunderne endnu flere fordele.