Datterselskab: Sund & Bælt

Vis og filtrer i alle nyheder, pressemeddelelser og andre artikler.

ITS konferencen 2018

Fundet i:

I september 2018 afholdes den årlige verdenskongres med fokus på Intelligente Transport Systemer. Konfenrencen afholdes i år i København og Sund & Bælt deltager med stand og oplæg.

Et samarbejde med plads til forskelle

Fundet i:

Sund & Bælt og Muskelsvindfonden er et umage partnerskab, som alligevel har et fælles mantra: Vi bygger bro mellem venner og familie på tværs af landet. Derfor faldt det naturligt, da Sund & Bælt besluttede sig for at indgå i partnerskab med Muskelsvindfonden.

Kronik: Et nationalt ikon i topform

Fundet i:

Den 14. juni 1998 blev Storebæltsbroen indviet. Det betyder, at det er 20 år siden, at broen blev åbnet for vejtrafikken. Vi bringer i anledningen af broens runde fødselsdag en kronik af Mikkel Hemmingsen, adm. direktør ved Sund & Bælt.

Sund & Bælt deltager på Folkemødet

Fundet i:

Sund & Bælt er i år med i teltet ”Vi forbinder Danmark og Europa” på ydermolen (G14), hvor man kan møde os og de tre faste forbindelser, Storebælt, Øresundsbron og den kommende Femern forbindelse

Erhvervspostdoc-samarbejde mellem Sund & Bælt og CBS

Fundet i:

Hvordan organiseres store infrastrukturprojekter i Danmark og internationalt mest hensigtsmæssigt? Det skal ph.d. Lene Tolstrup Christensen finde ud af i et nyt forskningsprojekt, der undersøger statsgarantimodellen som foregangsmodel for infrastruktur i internationalt perspektiv.

Fortsat trafikvækst på Storebælt

Fundet i:

Trafikken fortsætter med at stige på Storebælt, men resultatet af den primære drift falder med 47 mio. kr. til 430 mio. kr. Det skyldes bl.a. reducerede indtægter fra vejtrafikken efter takstnedsættelsen 1. januar 2018 og fra jernbanen, viser koncernens delårsrapport.