Datterselskab: Sund & Bælt

Vis og filtrer i alle nyheder, pressemeddelelser og andre artikler.

Mød os på ITS konferencen

Fundet i:

I september 2018 afholdes den årlige verdenskongres med fokus på Intelligente Transport Systemer. Konferencen afholdes i år i København og Sund & Bælt deltager med stand og oplæg.

Ny platform for dialog i branchen

Fundet i:

InfraHub er oprettet af Sund & Bælt og er en platform for udveksling af viden inden for infrastruktur og digitalisering af drift og vedligehold på store anlæg.

Et samarbejde med plads til forskelle

Fundet i:

Sund & Bælt og Muskelsvindfonden er et umage partnerskab, som alligevel har et fælles mantra: Vi bygger bro mellem venner og familie på tværs af landet. Derfor faldt det naturligt, da Sund & Bælt besluttede sig for at indgå i partnerskab med Muskelsvindfonden.

Kronik: Et nationalt ikon i topform

Fundet i:

Den 14. juni 1998 blev Storebæltsbroen indviet. Det betyder, at det er 20 år siden, at broen blev åbnet for vejtrafikken. Vi bringer i anledningen af broens runde fødselsdag en kronik af Mikkel Hemmingsen, adm. direktør ved Sund & Bælt.

Sund & Bælt deltager på Folkemødet

Fundet i:

Sund & Bælt er i år med i teltet ”Vi forbinder Danmark og Europa” på ydermolen (G14), hvor man kan møde os og de tre faste forbindelser, Storebælt, Øresundsbron og den kommende Femern forbindelse