NNIT A/S storebælt sund og bælt

Er du vores nye IT-sikkerhedsansvarlige?

Sund & Bælt har de seneste tre år påbegyndt en større transformations- og digitaliseringsproces i hele koncernen. Behovet for håndtering af IT-sikkerhed såvel strategisk som operationelt er øget i takt med transformations- og digitaliseringsprocessen. Vi søger derfor en operationel orienteret sikkerhedsansvarlig med nogle års praktisk erfaring.

 

Kunne du tænke dig at udvikle din karriere ved at

  • Definere og udarbejde IT-sikkerhedsbeskrivelser og være opfølgende/projektansvarlig ved implementering
  • Bistå forretningsenheder og IT-funktionen med projekter og spørgsmål, der relaterer sig til IT-sikkerhed
  • Indgå og administrere aftaler, der vedrører IT-sikkerhed med eksterne leverandører.
  • Håndtere IT-sikkerhedshændelser
  • Sikre compliance i forhold til IT-sikkerhed
  • Indgå i arbejdet med beredskab og beredskabsplaner

Stillingen er nyoprettet og du får derfor god mulighed for at være med til at forme stillingen både med hensyn til indhold og ansvar.

I rollen vil du referere til IT-chefen i Sund & Bælt.

Dine primære opgaver

Dine primære ansvarsområder vil være den daglige styring og opfølgning på IT-sikkerhed i samarbejde med medarbejderne i IT-funktionen og i forhold til forretningsenhederne i koncernen, vedligehold og ajourføring af IT-sikkerhedsprocedurer, politikker, regler mv. Ad hoc bistand til forretningsenhederne i forhold til alle it-relaterede spørgsmål og opgaver. Ansvarlig for samarbejde og input vedr. IT-sikkerhed i forhold til eksterne interessenter (eks. IT-revision, forsikring mm.).

Herudover får du ansvaret for at indgå og styre kontrakter inden for IT-sikkerhedsområdet samt styre implementering af nye IT-sikkerhedsydelser og -sikkerhedssystemer.

Til information anvender Sund & Bælt i udstrakt grad Microsoft produkter og ydelser. Netværksinfrastrukturen er baseret på Cisco-produkter

Du bliver en del af et kompetent team

Denne stilling giver dig et job med varierede og udfordrende opgaver. Du bliver en del af et engageret team i IT-funktionen.

Da Sund & Bælt outsourcer meget af deres arbejde, er vi en mindre organisation, hvor de ansatte har klare kernekompetencer og er ”eksperter” på hver deres område. Dette resulterer i, at der ikke er langt fra ide til eksekvering.

Du tilbydes en attraktiv arbejdsplads

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Der kompenseres med en konkurrencedygtig løn.

Hovedarbejdsstedet vil være på vores kontor i København, men du skal forvente, at du også vil komme til at arbejde ca. 1 dag om ugen på vores kontor i Halskov.

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef i Sund & Bælt, Peter H. Christensen på mail phc@sbf.dk, telefon 40 44 30 31 eller Managing Partner Ole Middelhede fra vores samarbejdspartner Assessit på mail omi@assessit.dk, telefon 40 57 02 20.

Interesseret?

Så hold dig ikke tilbage, men søg stillingen ved at klikke på søg job. Vi afholder samtaler løbende med de rette kandidater.

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælt er ansvarlig for drift og vedligehold af Storebæltsbroen, herunder drift af betalingsanlægget. Gennem vores datterselskab BroBizz A/S driver vi automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien, samt en række øvrige lande. Vi har over 800.000 kunder, som kan anvende deres BroBizz i både Danmark, Norge, Sverige og Østrig. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa. Du kan læse mere om Sund & Bælt på: www.sundogbaelt.com

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld