Storebælt med solnedgang

Er du vores nye leder til at styre drift og support i vores ERP-forretning i skyen?

I Sund & Bælt er vi i færd med at implementere nye ERP-systemer som skal hjælpe os med at forbedre vores forretningsgange og service. Microsoft D365 skal derfor afløse vores hidtidige AX 2009. Udskiftningen er godt i gang og nu søger vi en dygtig leder til en nyoprettet stilling der skal styrke vores viden om D365 og koordinere systemdrift og support på ERP-området sammen med vores nuværende ledelse af forretningsunderstøttelse.

 

Er du en passioneret leder og har erfaring med D365?

Er du en dygtig og passioneret leder, der har lyst til at koordinere drifts- og supportaktiviteter og projekter omkring de nye D365-systemer, Power-BI, Azure, mm? Du vil blive omdrejningspunktet for drift og support gennem samarbejde med leverandører og som sparringspartner i forretningen samt coach for dine fem dygtige medarbejdere.

Du skal være en, som både ledelse og medarbejdere i Sund & Bælt vil kunne have et godt samarbejde med. Og så skal du naturligvis brænde for at levere stor tilfredshed blandt brugerne af systemerne.

Dine primære arbejdsområder vil være den daglige ledelse af alle driftsorienterede problemstillinger, intern håndtering af udvikling, opgradering og koordineringsopgaver på vores platform. Release Management-opdateringer håndterer du i tæt samarbejde med ERP-leverandørers driftsteams.

Kunne det være dig fremover?

 

Vi byder på….

en spændende og udfordrende karrieremulighed, der vil give mening, hvis du vil arbejde med en vigtig samfundsopgave, med de førende og nyeste teknologier, med gode kolleger i en solid og dynamisk virksomhed samt dygtige leverandører. Vi giver dig optimale muligheder for faglig og personlig udvikling samt en attraktiv kompensationspakke.

Arbejdsstedet vil primært være på vores kontor ved betalingsanlægget i Halsskov, men du skal også forvente ugentlige arbejdsdage på vores kontor i København, hos leverandører, mv.

 

Kontakt og mere information

Hvis du er interesseret eller ønsker mere information, vil vi bede dig kontakte Managing Partner Ole Middelhede fra Assessit på omi@assessit.dk eller tlf. 4057 0220.

Ansøg her

 

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld