Fehmarnbelt Days 2020 i Weissenhäuser Strand

Den internationale konference Fehmarnbelt Days 2020 afholdes i Weissenhäuser Strand den 17.-18. maj 2020. Gem datoen, og kom og vær med til at opbygge en ny Femern Bælt-region.

Femern Bælt-tunnelen mellem Danmark og Tyskland vil ændre Nordeuropas geografi og muliggøre interaktion på tværs af grænserne i en helt anden skala – og styrke regionen fra Nordtyskland til Sydsverige og endda derudover. Det varer stadig lidt, før Femern Bælt-tunnelen bliver åbnet, men vi tror fuldt og fast på, at tiden er kommet til at omsætte muligheder til handling og udforme regionens fremtid i fællesskab.

I løbet af to dage i maj 2020 vil Fehmarnbelt Days udgøre en bred platform for deltagere fra den brede offentlighed, erhvervslivet, det politiske miljø, organisationer og forskning fra hele den kommende Femern Bælt-region og længere væk fra, hvor de kan udveksle idéer og erfaringer og drøfte vigtige spørgsmål, og hvordan man styrker det grænseoverskridende samarbejde.

Arrangementet er åbent for alle, og der er gratis adgang. Gem gerne datoen allerede nu, og tilmeld dig senere!

Deltagerne inviteres til at gå sammen om at udvikle Femern Bælt-regionens vækstpotentiale – og Fehmarnbelt Days er det perfekte mødested til dette.

Forskellige workshops, aktiviteter og paneler vil udgøre rammen for interaktion i de to dage i Weissenhäuser Strand – suppleret af en række sociale og kulturelle arrangementer.

Vi glæder os til at se dig!

Konferencen Fehmarnbelt Days er et initiativ fra Entwicklungsgesellschaft Ostholstein (EGOH), Fehmarnbelt Business Council (FBBC), Femern Bælt Komité, Femern A/S, industri- og handelskammeret (IHK) i Lübeck, Kreis Ostholstein, ministeriet for justitsvæsenet, EU-anliggender, forbrugerbeskyttelse og ligestilling i delstaten Slesvig-Holsten, Region Sjælland og STRING.

Læs mere om Fehmarnbelt Days 2020 og partnerne her: https://fehmarnbeltdays.com/

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld