Ferietrafik uden ventetid med BroBizz

Når startskuddet til skolernes sommerferie lyder, kommer der også gang i ferietrafikken over Storebælt. Bilisterne kan dog se frem til, at turen gennem betalingsanlægget bliver uden særlig ventetid.

I dag betales over halvdelen af alle kørte ture over Storebælt med BroBizz, og det betyder, at der bliver god plads i betalingsanlæggets baner, så trafikken glider lettere.

På broens fødselsdag den 14. juni rundede A/S Storebælt BroBizz nr. 500.000. Det er mere end en fordobling i antal siden starten af 2007 og resultatet af de seneste fire års sommerkampagner med mulighed for at bestille en BroBizz til 0 kr.

– Vi forventer, at de fleste bilister kan køre gennem betalingsanlægget uden stop, ikke mindst fordi så mange benytter BroBizz til betaling. I de travleste timer har vi sørget for bemanding i alle manuelle baner, så vi er klar til at hjælpe feriebilisterne hurtigt videre, siger chef for betalingsanlæg Jens Kjær Nielsen.

Sommerens største rejsedage ventes at blive lørdagene den 10. og 17. juli, hvor Storebælt regner med, at 5.000 biler vil køre gennem anlægget i de travleste timer mellem 11 og 13.

Mere information om de travle sommerweekender findes på Storebælts hjemmeside, hvor redaktionen også har mulighed for at downloade grafik til print.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld