Flere p-pladser til BroBizz-kunder i Billund Lufthavn

Siden sommer har det været muligt at betale med BroBizz® i parkeringshuset i Billund Lufthavn. Det er blevet modtaget så godt af lufthavnens gæster, at ca. 20 pct. af parkeringerne nu betales med BroBizz®.

Derfor udvider lufthavnen nu antallet af p-pladser med yderligere 1.500 på det udendørs parkeringsområde P1. Det betyder, at BroBizz®-kunder fra 1. november kan anvende deres BroBizz® til betaling på i alt 2.600 p-pladser ved Billund Lufthavn.

– Vi er virkelig glade for den modtagelse, betaling med BroBizz® har fået hos vores kunder. Brugen af BroBizz® som betalingsmiddel ved parkering i Billund Lufthavn vækster konstant, og vi vil ikke udelukke, at vi på længere sigt vil inddrage endnu flere p-områder med denne løsning, udtaler Regionschef for LufthavnsParkering, Peter Rossel.

Udover at BroBizz®-kunderne ikke skal trække billet i automaten, slipper de også for at finde kreditkortet frem, når de kommer hjem fra rejsen. Og afregningen sker på den samlede faktura, som kunderne får fra BroBizz A/S.

– Det er et mål for os hele tiden at kunne tilbyde vores kunder flere muligheder med deres BroBizz®, og her er parkering et fokusområde. Derfor er vi rigtig glade for at se, at det har været så stor en succes, at lufthavnen har besluttet at tilbyde løsningen på flere P-pladser. Det bekræfter os i, at den elektroniske betalingsløsning er et godt supplement til øvrige betalingsformer, siger Helle Bech, adm. direktør i BroBizz A/S.

Yderligere oplysninger: Adm. direktør i BroBizz A/S, Helle Bech, hbe@brobizz.dk, telefon 40593133.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld