God plads på Storebæltsbroen for feriebilister

Omkring 290.000 biler ventes at køre over Storebæltsbroen i skolernes efterårsferie. På trods af ferietrafik forventer A/S Storebælt, at der vil være god plads i betalingsanlægget, også i de travleste timer i weekenderne.

Går turen over broen, kan bilisterne få opdaterede trafikmeldinger undervejs. A/S Storebælt har lavet et supplement til den eksisterende SMS-tjeneste, så kunderne nu kan tilmelde sig for en kort periode direkte fra deres mobiltelefon og modtage information om forhold, der påvirker eller helt forhindrer trafikken.

Tilmelding til tjenesten sker ved at sende en SMS med teksten “Bro_Info” til 1231. Tjenesten er gratis for brugerne, der automatisk afmeldes efter syv dage.

– Vores erfaringer har vist, at kunderne ønsker lettere adgang til informationer undervejs, og det kan vi nu give dem. Som noget nyt kan vi skrive ser-viceoplysninger uden at være bundet af de faste formuleringer, der ligger i traditionelle systemer til trafikinformation. Det er et system, som vi forventer os meget af i det daglige men især i kritiske situationer, hvor Storebæltsforbindelsen er lukket, siger Afdelingschef John Jensen.

Læs mere om SMS-tjenesten på www.storebaelt.dk.

Evt. yderligere oplysninger: Afdelingschef John Jensen, A/S Storebælt, tlf. 58 30 30 61.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld