Gør BroBizz klar til påsketuren

Påsken er travl på Storebæltsbroen, hvor mange skal besøge venner og familie på den anden siden. Normalt ligger trafikken i gennemsnit på ca. 32.000 køretøjer pr. døgn, men onsdag før påske, altså 23. marts, vil døgntrafikken ifølge prognosen ramme 38.000 biler. Meget tyder på, at søndag den 27. marts bliver den store hjemrejsedag med 36.000 biler over broen.

I betalingsanlægget på Storebæltsbroen er man klar til at betjene de mange bilister, men chef for betalingsanlægget, Jens Kjær Nielsen, har en bøn til bilisterne. Den handler om at huske at opdatere det betalingskort, man har knyttet til sin BroBizz®.

– Mange får automatisk nyt betalingskort i år, og derfor skal man huske at opdatere de kortoplysninger, som er tilknyttet ens BroBizz, ellers virker den ikke, når man skal igennem betalingsanlægget, forklarer han.

Det er helt enkelt at opdatere oplysningerne på BroBizz A/S’ hjemmeside. Gør man det inden kl. 18.00, er BroBizz opdateret senest kl. 6 næste morgen.

Husker bilisterne at opdatere BroBizz, vil der formentlig ikke blive kø ved betalingsanlægget, vurderer Jens Kjær:

–  Vi er vant til spidsbelastninger i betalingsanlægget ved højtider og ferier. Normalt kører trafikken fint, så udover at opdatere BroBizz er mit eneste råd, at man skal huske at køre forsigtigt og være opmærksom både gennem betalingsanlægget og på resten af turen, siger han.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld