InfraHub branchefællesskab Sund & Bælt

InfraHub – ny platform for dialog

InfraHub er oprettet af Sund & Bælt og er en platform for udveksling af viden inden for infrastruktur og digitalisering af drift og vedligehold på store anlæg.

InfraHub et fællesskab for mennesker, der alle deler interessen for, hvordan man kan udnytte nye teknologier i drift og vedligehold. I Sund & Bælt tror vi på, at branchen mangler et fællesskab, hvor man kan dele viden, berige og inspirere hinanden på tværs af branchen og gennem hele værdikæden. Et fællesskab, som vi tror, skaber forretningsmæssig værdi for alle.

Hvad kan InfraHub tilbyde?

Vores platform giver alle professionelle mulighed for at udveksle ideer og opstarte nye partnerskaber for på den måde at bidrage til udvikling i egen forretning og således også til vækst og nye arbejdspladser inden for infrastruktur i både den offentlige og private sektor.

InfraHub består af flere elementer;

  • Fysiske arrangementer: Den digitale verden er guld værd, men den kan aldrig erstatte de fysiske møder. Det er i de fysiske møder, at vi får opbygget relationer, og vi diskuterer og skaber nye ideer og udvikling. Derfor vil InfraHub facilitere eksterne morgenmøder, konferencer og workshops.
  • Et digitalt site: Den digitale site er ”vidensbanken”. Her er der mulighed for at dele ideer om emner, som relaterer sig til den stigende brug af digitale løsninger til udvikling af fremtidens infrastruktur. Det er også her, man kan dele skarpe holdninger til den digitale dagsorden og kendskab til interessante arrangementer, som du ønsker, at resten af branchen skal kende til og deltage i. Besøg vores site her
  • En LinkedIn gruppe: Her finder du os i en nyoprettet gruppe, hvor du hele tiden bliver opdateret med seneste nyt fra siten og om kommende fysiske arrangementer. På gruppen er der også rig mulighed for at deltage i faglige debatter og ytre egne holdninger og erfaringer. Bliv medlem her

InfraHub er en åben netværksgruppe, drevet af medlemmer og partnere, som alle bidrager med den førende viden og skarpe holdninger inden for infrastruktur og digitalisering af drift og vedligehold.

Du kan også være en del af det

Vi håber meget, at du har lyst til at være en del af InfraHub, og dele din specifikke faglige viden med resten af branchen. Vi vil også opfordre dig til at tilmelde dig nyhedsbrevet og samtidig blive en del af InfraHub’s LinkedIn gruppe, så vi sammen kan dele det gode budskab.

Til slut håber vi, at du kan lide InfraHub og dets tilbud, og at du sammen med resten af branchen har lyst til at forme indholdet

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld