ERP projektmedarbejder job sund og bælt

IT-chef i Sund & Bælt

Sund & Bælt har de seneste tre år påbegyndt en større transformations- og digitaliseringsproces i hele koncernen. I processen er der etableret en ny funktion som den nuværende IT-chef skal varetage, som en væsentlig understøttelse af modningen af digitaliserings- og IT-processerne.

Vi har derfor brug for en IT-chef med gode lederegenskaber, der kan drive og udvikle IT-funktionen og samtidig kan bistå forretningen i at lykkedes med transformations- og digitaliseringsprocessen.

Kunne du tænke dig at udvikle din karriere ved at

  • Få ansvar for en IT-funktion med dedikerede og fagligt kompetente medarbejdere.
  • Drive og udvikle et IT-miljø, der understøtter den nuværende og fremtidige digitale forretning.
  • Etablere, styre og udvikle samarbejdet med en række eksterne IT-leverandører. Det kan også omfatte outsourcing af visse ydelser og dele af it-infrastrukturen.
  • Igangsætte, drive og gennemføre IT-projekter inden for eget ansvarsområde samt deltage i projekter initieret i forretningen.
  • Være overordnet ansvarlig for IT-sikkerheden i koncernen.

Da der er tale om en koncern, hvor der sker en markant udvikling inden for flere af koncernens forretningsområder i de kommende år, er der tale om en spændende stilling for den person, der kan lide at blive fagligt udfordret og som kan lide at begå sig i en organisationen, der er kendetegnet ved stor faglig bredde.

Sund & Bælt består udover holdingselskabet af en række datterselskaber. Du skal derfor være i stand til og have lyst til at navigere i en organisation med mange interessenter og fagligheder.

I rollen vil du referere til CFO i Sund & Bælt.

Dine primære opgaver

Du bliver overordnet ansvarlig for at lede en IT-funktion med pt. 11 medarbejdere. IT-funktionen er på nuværende tidspunkt placeret på to geografiske lokationer med 4 medarbejdere i Halsskov og 6 medarbejdere i København.

Du får ansvaret for drift, vedligehold og udvikling af det nuværende IT-miljø, hvor Azure vil komme til at fylde mere og mere i Sund & Bælt. En væsentlig opgave består endvidere i at sikre et godt samarbejde med de ansvarlige for de relevante fagsystemer samt forretningsenhederne i koncernen.

Ansvaret for IT-sikkerhed, økonomi, budgetter, licensstyring, kontraktadministration, definition og opfølgning på servicemål, input til it-strategi og digitale strategier mm. ligger ligeledes hos it-chefen som også vil være ansvarlig for styring og gennemførsel af projekter indenfor for IT-funktionen. Herudover kommer du til at deltage i projekter i andre afdelinger og juridiske enheder i virksomheden.

Hvem er du?

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og minimum 5 års erfaring med ledelse af en IT-funktion. Du er en dygtig leder og kommunikator.

Chef for et engageret og kompetent team

Denne stilling giver dig et job med varierede og udfordrende opgaver. Du bliver chef for et engageret og kompetent team og vil være en del af chefgruppen i økonomiafdelingen.

Da Sund & Bælt outsourcer meget af deres arbejde, er vi en mindre organisation, hvor de ansatte har klare kernekompetencer og er ”eksperter” på hver deres område. Dette resulterer i, at der ikke er langt fra ide til eksekvering.

Du tilbydes en attraktiv arbejdsplads

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Der kompenseres med en konkurrencedygtig løn.

Hovedarbejdsstedet vil være på vores kontor i København, men du skal forvente at du også vil komme til at arbejde 1-2 dage om ugen på vores kontor i Halskov samt på ad hoc basis i Rødby Havn.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef i Sund & Bælt, Peter H. Christensen på mail phc@sbf.dk, telefon 40 44 30 31, CFO Mogens Hansen på mail mh@sbf.dk, telefon 40 35 61 12 eller vores eksterne samarbejdspartner Ole Middelhede på mail ole.middelhede@assessit.dk, telefon 40 57 02 20.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på https://atsiq.com/job-run/jobs/14/start. Du kan uploade dine data, ansøgning og CV ind til 3. januar 2021. Vi tager samtaler løbende med de rette kandidater.

 

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælt er ansvarlig for drift og vedligehold af Storebæltsbroen, herunder drift af betalingsanlægget. Gennem vores datterselskab BroBizz A/S driver vi automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien, samt en række øvrige lande. Vi har over 800.000 kunder, som kan anvende deres BroBizz i både Danmark, Norge, Sverige og Østrig. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa. Du kan læse mere om Sund & Bælt på: www.sundogbaelt.com

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld