Juletrafik på Storebælt

A/S Storebælt byder årets juletrafikanter velkommen på broen og har forberedt sig godt på den ekstra juletrafik. Der er bemanding i alle banerne, så de godt 165.000 biler, som ventes at passere i dagene 23. – 27. december, kan komme hurtigt videre til juleferien

Den store udrejsedag bliver 23. december, hvor flest trafikanter kører mod Fyn/Jylland i timerne mellem 11 og 14. Hjemrejsetrafikken bliver størst 26. december med op til 5000 biler i timen mod Sjælland i den travleste juletrafik mellem 10 og 14.

– Vi har bemandet efter, hvornår vores kunder kører på juleferie, og derfor skal de blot tage af sted på det tidspunkt, der passer dem bedst. Vi sørger for god og hurtig betjening. BroBizz® er som altid den hurtigste vej gennem anlægget, og betaler man med kort eller kontanter, bliver der højest et par minutters ventetid, siger chef for betalingsanlægget Jens Kjær Nielsen fra A/S Storebælt.

Den gennemsnitlige døgntrafik over Storebæltsforbindelsen i 2014 er på godt 30.000 køretøjer. Tirsdag den 23. december ventes at passere ca. 35.000 biler mens 40.000 kører over broen 26. december.

Trafikinformation i julen

Prognoser for juletrafik og de travleste timer i Storebælts betalingsanlæg findes allerede nu på Storebælts hjemmeside.

På rejsen i juledagene kan bilisterne holde sig opdateret om forholdene på Storebæltsbroen via trafikmeldinger i radioen eller ved at tilmelde sig Storebælts SMS-tjeneste. Send BRO INFO til 1231.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld