Juletravlhed på Storebælt

Der bliver travlt i betalingsanlægget pga. øget juletrafik, når danskerne kører på juleferie. Den store udrejsedag bliver 23. december, hvor flest trafikanter kører afsted, mens trafikken hjem fra højtiden topper 26. december med op til 5.000 biler i timen i den travleste periode midt på dagen.

I Storebælts betalingsanlæg er de klar til at tage i mod de godt 165.000 biler, som ventes at passere i dagene 23. – 27. december på vej til juleferien.

– Vi har ekstra bemanding i betalingsanlægget i julen, så vores kunder kan planlægge turen på det tidspunkt, hvor det passer dem bedst. Før man kører hjemmefra, er det dog en god ide tjekke, om betalingskortet er udskiftet siden seneste tur over broen. Er kortoplysningerne ikke opdateret, virker BroBizz® nemlig ikke, og det kan skabe ventetid, siger chef for betalingsanlægget Jens Kjær Nielsen fra A/S Storebælt.

Af hensyn til kortsikkerheden sker opdatering af kortinformationerne ikke automatisk ved udskiftning af betalingskortet. Opdatering skal ske på www.brobizz.com

Den gennemsnitlige døgntrafik over Storebæltsforbindelsen i 2015 er på knap 33.000 køretøjer. Onsdag den 23. december forventer Storebælt, at ca. 35.000 biler passerer betalingsanlægget, mens godt 41.000 kører over broen 26. december.

Trafikinformation i julen

Prognoser for juletrafik og de travleste timer i Storebælts betalingsanlæg findes allerede nu på www.storebaelt.dk

På rejsen i juledagene kan bilisterne holde sig opdateret om forholdene på Storebæltsbroen via trafikmeldinger i radioen, på de sociale medier eller ved at tilmelde sig Storebælts SMS-tjeneste. Send BRO INFO til 1231.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld