Nu kan BroBizz benyttes på Bøjden-Fynshav

Rederiet Færgen går til angreb på Lillebæltsbroens biltrafik ved at muliggøre check-in og betaling med Brobizz på færgeforbindelsen mellem Jylland og Fyn.

1. juni bliver det muligt at foretage check-in og betaling via BroBizz på AlsFærgen.

Mange kender den såkaldte BroBizz® fra køreturen mellem Fyn og Sjælland, når Storebæltsforbindelsen skal forceres. Imidlertid har BroBizz mange andre anvendelsesmuligheder som betalingsmiddel, og listen bliver pr. 1. juni 2016 udvidet med færgeruten mellem Bøjden og Fynshav. Dermed bliver færgetransporten mellem det sydlige Jylland og Fyn væsentlig mere smidig.

– Det skal være hurtigt, enkelt og let at sejle med AlsFærgen, fordi færgen fungerer som et alternativ til Lillebæltsbroen. Derfor er vi rigtig godt tilfredse med, at AlsFærgen nu bliver en del af BroBizz-samarbejdet, fordi en allerede velfungerende løsning dermed bliver integreret i ruten. Muligheden for at benytte BroBizz uden forudgående aftale med os vil ikke mindst gøre check-in og betaling langt hurtigere, siger Lindy Kjøller.

Samarbejdet mellem BroBizz A/S og Færgen gør det lettere at være rejsende i Danmark

Samarbejdet mellem BroBizz A/S og rederiet Færgen har til hensigt at gøre det lettere at være rejsende i Danmark. Det vil således alt andet lige være en fordel at kunne gøre brug af samme automatiserede betalingsmiddel, uanset om man rejser med færge eller kører over en bro.

BroBizz kan i forvejen benyttes som betalingsmiddel på en lang række færgeoverfarter, betalingsveje og broforbindelser i Skandinavien, ligesom løsningen omfatter lufthavnsparkering i Kastrup og Billund samt gadeparkering i en række større europæiske byer.

Udover muligheden for at benytte BroBizz til AlsFærgen tilbyder Færgen både personbiler med og uden anhænger samt motorcykler en række særlige Bizz-aftaler med rabatter på billetprisen afhængig af kundernes rejsebehov. Samtidig med indførelsen af de nye Bizz-systemer udgår de eksisterende papkort til månedskort og 10-turskort. Disse kan refunderes frem til 1. juni 2017.

M/F Fynshav er den primære færge på ruten mellem Fynshav på Als og Bøjden på Fyn og blev indsat i 2015 med en fordobling af den hidtidige kapacitet til følge. Færgen kan rumme 90 biler og 550 passagerer og har gratis wi-fi. Overfarten varer 50 minutter og finder sted i smukke og historiske vande med mulighed for at se både hvaler og marsvin. For at sikre timedrift i dagtimerne i sommersæsonen bliver ruten suppleret med færgen M/F Frigg Sydfyn.

Læs mere om de forskellige Bizz-muligheder til AlsFærgen.

Om Færgen
Færgen er Danmarks største ø-rederi og sejler til henholdsvis Bornholm, Samsø, Fanø, Als, Langeland og Lolland via i alt syv forskelige ruter. Færgen står desuden bag bookingportalen Dansk Ø-ferie,der samler alle de bedste oplevelser på de danske øer ét sted gør det muligt at booke både transport, ophold og oplevelser hjemmefra. Det sker blandt andet via såkaldte ø-hop, hvor ophold på flere øer kombineres og kan finde sted under én og samme rejse. 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld