Kør sikkert over Storebælt i julen

Selvom vejret skulle blive barsk i juledagene kan trafikanterne forvente optimal sikkerhed på Storebæltsbroen. Vejbelægningen er flere steder skiftet ud efter det hårde vintervejr i starten af 2010, og motorvejsanlægget er helt klart til juletrafikken.

I juledagene mellem den 23. og 27. december forventes op mod 160.000 biler at køre over Storebælt på vej til og fra juleferie.

Trafikken vil være tættest mod Fyn/Jylland den 23. december i tidsrummet 11 – 16, mens trafikken mod Sjælland vil være størst den 26. december mellem kl. 11 og 15.

Trafikprognoser for juletrafikken viser, at kapaciteten i Storebælts betalingsanlæg er stor nok til at sikre en smidig trafikafvikling uden ventetid for bilisterne.

– Vi overvåger både vej og betalingsanlæg døgnet rundt for at sikre, at der altid er ryddet sne og saltet, når temperaturen kræver det. Vi har fokus på, at vores kunder kan komme sikkert over forbindelsen i julen, uanset vejret. Derfor opfordrer vi også til at følge med på storebaelt.dk, hvor man kan se de aktuelle trafikmeldinger og orientere sig om, hvornår vi forventer mest trafik i betalingsanlægget, siger chef for betalingsanlæg Jens Kjær Nielsen.

På rejsen i juledagene kan bilisterne holde sig opdateret om forholdene på Storebæltsbroen via trafikmeldinger i radioen eller ved at tilmelde sig Storebælts SMS-tjeneste. Send BRO INFO til 1231.

Redaktionen kan få oplysninger om den aktuelle trafiksituation døgnet rundt hos Storebælts vagthavende trafikleder på tlf. 58 30 31 80. Prognoser for juletrafikken kan ses på Storebælts hjemmeside

Evt. yderligere oplysninger: Chef for betalingsanlæg, Jens Kjær Nielsen, tlf. 58 30 31 10/ mobil 20 46 36 04.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld