bro ankerblokke hydrauliske buffere

Kommunikatør med teknisk profil søges til barselsvikariat

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som har bygget og driver to af de største infrastrukturforbindelser i Nordeuropa, og om nogle år også en tredje forbindelse over Femern Bælt. Vi er midt i en spændende digital transformationsproces, der vil gøre driften af vores anlæg mere databaseret ti gavn for de mange rejsende, der dagligt benytter vores forbindelser.

Vi søger en kollega til vores kommunikationsteam med teknisk flair og stærke kommunikative evner. Du skal bl.a. bidrage med at omsætte vores strategiske budskaber til gode fortællinger om vores samfundsmæssige betydning og den værdi, vi skaber for vores kunder. Herudover skal du drive vores branchenetværk med omdrejningspunktet Digitalisering af infrastruktur, Internet of Things og Big Data og være bindeled mellem os og vores specialister for at sikre det rette faglige niveau i vores formidling og dialog til stakeholdere fra branchen.

I jobbet får du til opgave at

 • Formidle strategi, initiativer og resultater til vores kunder, medierne og øvrige eksterne interessenter.
 • Facilitere morgenmøder og konferencer, der kan styrke dialogen med ekstern parter og give ny viden til vores forretning.
 • Drive vores branchenetværk og i samarbejde med eksterne partnere skabe fagligt indhold til brug i egne og deres kanaler.
 • Assistere ledergruppen med eksterne oplæg om Sund & Bælt og vores strategiske mål
 • Bidrage til den interne forankring af digitaliseringen til kolleger i alle dele af forretningen.

Du er

 • En skarp formidler, kan omsætte strategiske budskaber til relevante og nærværende historier til kunder og andre stakeholdere.
 • Hurtigt til at sætte dig ind i komplicerede faglige emner og bearbejde fakta og teknisk viden, der deler vores erfaringer med relevante partnere og stakeholdere.
 • Vant til at drive projekter og kan facilitere netværk og konferencer.
 • Kommunikationsuddannet/journalist med erfaring fra lignende job, alternativt er du uddannet fra DTU, IT-universitetet eller lignende.
 • God til at skrive i et skarpt, fejlfrit og forståeligt sprog og dygtig til at få strategien til at leve gennem kommunikationen.
 • Proaktiv, nytænkende og god til at samarbejde.
 • God til at formulere dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Erfaring fra lignende job, gerne i en teknologidrevet virksomhed inden for bygge- og anlægsbranchen eller databehandlingsvirksomhed, er en fordel.

Vi tilbyder

Et job med meget frihed under ansvar, rig mulighed for at præge din egen hverdag, og hvor ingen dage er ens. Du bliver en del af en lille og dynamisk afdeling med inkluderende og engagerede kolleger – og en del af en spændende organisation, der er midt i en forandringsproces med at digitalisere forretningen. Lønnen fastsættes efter forhandling med baggrund i relevant erfaring og uddannelse.

Du bliver en del af kommunikationsfunktionen i Ledelsessekretariatet, der betjener direktion og bestyrelse og er bindeled til Transport-, Bygnings- og Boligministeriet samt til de øvrige selskaber i Sund & Bælt-koncernen. Vi har ansvar for stakeholderrelations, PR og intern/ekstern kommunikation, og funktionen består ud over dig af kommunikationschef og en kommunikationsmedarbejder.

Arbejdssted

Dit primære arbejdssted vil være vores kontor i København. Der vil også være arbejdsdage på Sund & Bælts kontor ved Storebæltsbroen i Halsskov, såvel som ude på Sund & Bælts anlæg.

Søg jobbet

Ring til kommunikationschef Lene Gebauer Thomsen på 21 70 44 50, hvis du vil høre mere om jobbet. Er du interesseret, så send din ansøgning allerede nu, da vi holder samtaler løbende. Vedlæg CV. Vikariatet løber fra slut februar 2019 og året ud.

SØG HER

Læs mere på LinkedIn.

 

 

 

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld