Projektleder til Mekaniske & Elektriske Anlæg

Brænder du for projektledelse og mestrer du at styre og sikre, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, kvalitet og økonomi?

Sund & Bælt har på det seneste taget afsæt til et teknologispring, der skal sikre en langt mere effektiv og innovativ vedligeholdelse af de tekniske anlæg. Det kræver medarbejdere med de rette kompetencer inden for nytænkning, retningssætning og tværfagligt samarbejde.

Du kan læse mere om arbejdet med robotter, sensorer, big data og større projekter. Du kan også læse mere på brobizz.com

Til vores M&E-afdeling på vores kontor i Korsør søger vi en dygtig projektleder som understøtter ambitionen om innovative, datadrevet løsninger inden for drift & vedligehold af Sund & Bælts infrastrukturanlæg. Du vil blive ansvarlig for at styre både reinvesteringsprojekter på Storebælt og Øresund Landanlæg.

Jobbet

Din rolle bliver at:

  • Styre og sikre, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet
  • Styre rådgivere, leverandører og entreprenører
  • Rapportere til ledelsen via Sund & Bælts databaserede værktøjer
  • Være ansvarlig for at dokumentationen i de tekniske anlæg holdes opdateret

Rollen som projektleder indebærer et tæt samarbejde med vores driftsledere men også rådgivere og entreprenører. Du vil i samarbejdet være den der driver projekterne og tager beslutningerne. Din faglighed inden for både el og tekniske anlæg gør, at du forstår anlæggene og tør stille krav, hvis opgaverne ikke bliver udført som aftalt. M&E’s tekniske anlæg spænder vidt og omfatter lige fra svagstrømsanlæg som ITV-kommunikationsanlæg til lav- og højspændingsanlæg.

Din profil

Du er uddannet ingeniør inden for el, elektroteknik, eller har en lignende relevant uddannelse f.eks. el-installatør eller maskinmester med relevant teknisk viden.

Derudover har du:

  • Gerne erfaring som projektleder inden for el-tekniske projekter
  • Solid teknisk viden og nogen praktisk erfaring med forskellige elektriske anlæg

Der vil være en fordel med erfaring med planlægning og kontraktstyring samt samarbejde med rådgivere og entreprenører, men er ikke et krav.

Som person er du ambitiøs, udadvendt, robust, samarbejdsvillig og nysgerrig. Du tager ejerskab for egne opgaver, er god til at træffe beslutninger og bevarer overblikket i pressede situationer.

Du tilbydes

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø med tempo og mange gode kollegaer. I Sund & Bælt ligger opgaver, beslutninger og ansvar i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Arbejdssted

Dit primære arbejdssted er på Sund & Bælts kontor i Korsør men der vil ligeledes være arbejdsdage på vores anlæg i København.

Hvordan kommer du videre?

Lyder ovennævnte interessant, og vil du gerne i betragtning til stillingen, skal du sende din ansøgning via SØG HER

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teknisk chef Finn Drost på 21 46 12 93.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning.

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

 

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld