NNIT A/S storebælt sund og bælt

Regnskabschef med drive

Sund & Bælt er en teknologidreven infrastrukturvirksomhed, som har bygget og driver to af de største infrastrukturforbindelser i Nordeuropa, og om nogle år står en tredje forbindelse færdig over Femern Bælt. Vi er midt i en spændende proces med at implementere ny teknologi og nye analytiske tilgange for at optimere driften og vedligeholdelsen af vores anlæg. Det kræver medarbejdere med de rette kompetencer inden for nytænkning, retningssætning og samarbejde.

Stillingen

Med reference til Sund & Bælts Finance Director får du ansvaret for regnskabsafdelingen, som i dag består af fem medarbejdere. Afdelingen varetager bogføring og regnskab for koncernens selskaber og er et vigtigt fundament for ledelsesmæssige beslutninger

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

  • Ledelse, udvikling af afdelingens medarbejdere
  • Udarbejdelse af internt månedsregnskab samt rapportering
  • Udarbejdelse af årsrapportering for koncernen og tilknyttede selskaber
  • Procesoptimering, herunder udvikling og dokumentation af ERP-processer, samt digitaliserings- tiltag
  • Tilsikre implementering og vedligehold af relevante interne kontroller og regnskabspolitikker
  • Kontakt til revision og andre eksterne parter
  • Planlægning og rapportering af skat, herunder transfer pricing.
  • Samarbejde med den øvrige forretning og sparringspartner for Finance Director og selskabets CFO.

Dig som person

Du er en kompetent leder, der via dit engagement og faglighed spiller en central rolle ift. at få opbygget en best-practice regnskabsfunktion. Du er en synlig leder, som går forrest og med din høje faglighed sikrer du, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden. Du er en stærk kommunikator i såvel skrift som tale, og dit engagement smitter af på dine medarbejdere.

Du tager ansvar og er god til at prioritere, ligesom du har fokus på overholdelse af deadlines. Du er selvkørende, proaktiv og kvalitetsbevidst. Du når dine deadlines og sørger for compliance i alle opgaver og processer.

Din baggrund

Du har en solid teoretisk økonomisk baggrund som cand.merc.aud. eller en lignende uddannelse kombineret med en baggrund som revisor, gerne fra Big Four. Du har mindst 5 års relevant erfaring.

Du brænder for regnskab, du har en stærk regnskabsmæssig værktøjskasse, inkl. erfaring med koncernregnskaber og konsolideringer, og du trives med at indgå i de daglige aktiviteter sammen med dine medarbejdere.

Du har erfaring med ledelse, og du formår at motivere din afdeling. Du er på forkant med den teknologiske udvikling og ønsker at udvikle regnskabsfunktionen mod mere digitalisering.

Du har en solid systemforståelse og er god til Excel. Skulle du have erfaring med ERP opgradering i dit tidligere job vil det absolut være et plus, men ikke krav til vores kommende regnskabschef.

Du tilbydes

Dit primære arbejdssted vil være centralt beliggende på kontoret i København og du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Søg jobbet

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Troels Skydt i dagtimerne på tlf. +45 25 145 444

Er du interesseret, så send din ansøgning allerede nu, da vi afholder samtaler løbende.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV

Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion, og samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse er snarest muligt.

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

 

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld