Ledige job

Find ledige job, uddannelsesstilling – eller søg uopfordret. Her finder du også link til stillinger i vores datterselskaber.

Ledige job i Sund & Bælt

Ledige stillinger i Femern A/S

Ledige stillinger i Øresundsbro Konsortiet

Uddannelsesstillinger

Sund & Bælt er godkendt som uddannelsessted for elever inden for kontoruddannelserne med speciale i ”Økonomi” og ”Administration”.

Kontorelever vil under uddannelse arbejde hos Sund & Bælt Holding A/S i København og hos A/S Storebælt i Halsskov.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores elever de bedst mulige rammer for og indhold i uddannelsen.

Studiejobs

Sund & Bælt ved vi, hvor vigtigt det er for studerende at supplere studiet med relevant erhvervserfaring. Vi vil i det omfang, det er muligt i en virksomhed af vores størrelse, gerne tilbyde studierelevante opgaver. Studiejobs vil blive annonceret på vores hjemmeside og på diverse jobportaler på internettet.

PhD-projekter

Sund & Bælt modtager gerne henvendelser om PhD-projekter. Vi vil prioritere projekter som understøtter planlagte eller igangværende aktiviteter i Sund & Bælt.

Henvendelser vedrørende PhD-projekter sker til HR-funktionen, som kan kontaktes ved at sende en mail til mms@sbf.dk.

Job i Storebælts betalingsanlæg

Søger du en uopfordret stilling i Storebælts Betalingsanlæg, som drives af G4S, skal du søge via G4S’S rekrutteringssystem – for ansøgning til Storebælt skal du benytte emnebanken: Vagtassistenter og Trafikmedarbejder ved Storebælt.

Uopfordret ansøgning til Sund & Bælt

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Det kan være, du har gjort dig nogle tanker om, hvor du eventuelt kunne passe ind i organisationen, og så vil vi med glæde modtage din målrettede ansøgning og behandle den seriøst.

Send uopfordret ansøgning

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld