Kim Agersø Nielsen

Mød Kim Agersø Nielsen, som er civilingeniør og tekniske chef i konstruktioner og anlæg på Storebæltsbroen.

Mit JobJeg beskæftiger mig til dagligt med mange forskellige typer opgaver i mit job som ingeniør og teknisk chef for konstruktioner og anlæg hos Sund & Bælt. Udover de ledelsesmæssige opgaver har jeg stadig opgaver med drift og vedligehold af vores bro med tilhørende anlæg. Det kan fx være rutineeftersyn, tilsyn af entreprenører, udbud af opgaver, budgetopfølgning, planlægning af opgaver, på konstruktioner installationer og tekniske anlæg.

I min hverdag har jeg en stor berøringsflade og et godt samarbejde med kolleger i teknisk afdeling, faste entreprenører(samarbejdspartnere), entreprenører, specialister og rådgivende ingeniører.

De praktiske opgaver bringer mig rundt på hele den faste forbindelse mellem Sjælland og Fyn. Det betyder, at der er opgaver under vandets overflade og op til 254 m over. Udsigten fra toppen bliver man nok aldrig træt af, og det kilder stadig lidt i maven, når jeg går turen på hovedkablerne.

Alt i alt oplever jeg en god kombination af ledelse- og ingeniøropgaver samt en stor frihed til planlægning af eget arbejde. Jeg har frihed under ansvar.
Min Karriere i A/S Storebælt
Jeg har været ansat i A/S Storebælt siden maj 2006. De første 4 år arbejdede jeg som driftsleder inden for konstruktioner, primært stål. I februar 2010 blev jeg tilbudt stillingen som teknisk chef for konstruktioner og anlæg, og jeg valgte at tage udfordringen op. Det har givet mig endnu flere udfordringer både teknisk og ledelsesmæssigt.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld