Jørn Tolstrup Rohde (næstformand)

Jørn Tolstrup Rohde var i perioden fra 2009 til 2016 Senior Vice President og medlem af Executive Committee i Carlsberg, der fra hovedsædet i København opererer globalt med samlet omsætning på 62,6 mia. kr. Som Senior Vice President havde Jørn ansvaret for Vest Europa med en omsætning på 37,6 mia. kr. og 14.800 ansatte.

I perioden fra 2004 til 2007 var Jørn administrerende direktør for Carlsberg Danmark og samtidig var han formand for Bryggeriforeningen.

Tidligere har Jørn Tolstrup Rohde arbejdet for den Norske Orkla koncern, hvor han i seks år var administrerende direktør for KiMs A/S i Danmark og Norge. Jørn har endvidere været koncernchef og administrerende direktør i Odense-koncernen 3C Groups A/S fra 2007-2009.

Jørn Tolstrup Rohde besluttede i 2016, at han fremover udelukkende fokuserer på bestyrelsesarbejde. I forlængelse deraf har Jørn i det sidste år gennemført en række Executive bestyrelsesuddannelser på Harvard Business School, IMD og Copenhagen Business School.

I øjeblikket er Jørn Tolstrup Rohde formand for bestyrelserne i 3C Groups A/S, Blue Ocean Robotics Holding A/S og Amayse A/S. Desuden er han medlem af bestyrelsen i blandt andre Løgismose Meyers A/S og Syddansk Innovation A/S.

Jørn er 55 år, og han er gift med Helle. Sammen har de tre børn. En søn på 25 år og to døtre på henholdsvis 23 og 17 år.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld