Mekaniker til jernebanemateriel hos Sund & Bælt

Sund og Bælt søger en dygtig og erfaren mekaniker til reparation og servicering af Sund & Bælts jernbanemateriel, der bruges til at vedligeholde Sund & Bælts jernbaneanlæg på Storebælt og Øresund.

Det bliver din primære opgave at vedligeholde, reparere og renovere troljer, godsvogne og banevejkøretøjer (lastbil med skinnehjul). Opgaverne løser du både selvstændigt og i samarbejde med den materielsagkyndige og øvrige kolleger samt eksterne leverandører og samarbejdsparter. Der stilles en servicebil til rådighed. Den vil fungere som et rullende værksted.

Som eksempel på opgaver kan nævnes:

  • Periodiske eftersyn af skinnekørende materiel
  • 12 mdr. eftersyn af kraner, lifte og løftegrej
  • Reparation og vedligeholdelse af dieselmotorer, hydraulikanlæg, transmission, pneumatik, el-anlæg
  • Vedligeholdelse af beredskabskøretøjer
  • Vedligeholdelse og eftersyn af småmaskiner
  • Godkendelse af løfteudstyr

Reparationer på materiellet foregår enten på vores materielgård i Korsør eller direkte på sporarbejdsstedet. Der kan også forekomme udekørende service ved eksterne kunder.

Om dig

Du er mekaniker med solid erfaring i hydraulik og elektronik herunder erfaring i 12 mdr. eftersyn af kraner, lifte og løftegrej. Det er ikke et krav, at du har direkte erfaring med jernbanemateriel, når blot du har interessen, evnerne og nysgerrigheden til at lære nyt.

Som person er du er selvstændig, løsningsorienteret og ansvarsfuld. Desuden forstår du at samarbejde, og det falder dig naturligt at træde til med en hjælpende hånd, når det brænder på. Du trives i et team, hvor alle bidrager med idéer og input til at løse opgaverne. Du tager arbejdet alvorligt og prioriterer sikkerhed højt i fin balance med, at du er positiv og sætter pris på humor i hverdagen.

Vi tilbyder

En spændende og alsidig arbejdsdag med mulighed for at afprøve alle hjørner af mekanik, hydraulik og el som giver dig et optimalt udgangspunkt for faglig udvikling.

Jernbanemateriel er oftest unikke enheder, der er bygget til kundens særlige behov, hvilket gør, at du får lov at vise alle dine talenter og dine mekanikerevner for alvor udfordres.

Vi tilbyder naturligvis efteruddannelse som passer til dine og Sund & Bælts behov.

Gode arbejdskolleger og konkurrencemæssig løn.

Interesseret?

Send da din ansøgning og dit cv snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

SØG HER

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for jernbanetekniske anlæg Nils Blom Salmonsen på tlf. 5830 3140

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld