Ny asfaltbelægning på Storebælt

Fra lørdag den 17. april til tirsdag den 4. maj udfører A/S Storebælt asfaltarbejde fra Vestbroens landfæste og frem til Nyborg Ø. Arbejdet udføres om natten for at genere trafikanterne mindst muligt.

Efter en hård vinter, som har resulteret i mange slaghuller i vejbanen, udskiftes asfalten med et støjreducerende slidlag. Arbejdet indgår ligeledes i Storebælts driftsplan for vedligeholdelse af forbindelsen.

Der vil i hele perioden være nedsat hastighed på strækningen på 70 km/t mellem kl. 19.00 og 06.00 på grund af omlægning af trafikken til ét spor.

Arbejdet udføres i to etaper:

Etape 1: Østgående retning (17. april – 24. april)
Arbejde i østgående retning mellem afkørsel 45 ved Nyborg Ø og Vestbroens landfæste. Fra- og tilkørselsrampen >44< Knudshoved, østgående retning er spærret i tidsrummet for arbejdet.

Etape 2: Vestgående retning (24. april – 4. maj)
Arbejde i vestgående retning mellem Vestbroens landfæste og afkørsel 45 ved Nyborg Ø. Fra- og tilkørselsrampen >44< Knudshoved, vestgående retning er spærret i tidsrum for arbejdet.

A/S Storebælt udfører belægningsarbejdet i samarbejde med NCC Roads A/S. Afspærring udføres af Storebælts Vejdriftsentreprenør ISS Vejdrift. Øvrige arbejder udføres af bl.a. LKF Vejmarkering A/S.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken i hele perioden kan ses på trafikken.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

For yderligere information kan driftsleder Per Attrup, A/S Storebælt, kontaktes på tlf.: 5830 3066 / 2126 4840 eller pea@sbf.dk.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld