Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

selskabsmeddelelse sund og bælt regnskab 2018

Årsresultat for Sund & Bælt

Fundet i:

Vejtrafikken på Storebælt satte ny årsrekord i 2019 med 13,3 mio. køretøjer. Det gav en tra-fikstigning på 1,8 pct., som bidrager til, at Sund & Bælt får et tilfredsstillende resultat for året. Lave renter og fortsat reducerede driftsomkostninger for drift og vedligehold i infra-strukturselskaberne samt et forbedret resultat for Øresundsbron påvirker også resultatet positivt.

Information vedr. Coronavirus

Fundet i:

Storebæltsbroen er åben som normalt. Storebæltsbroen er en afgørende del af den danske infrastruktur, og vores kunder, personale, leverandører og samarbejdspartnere har højeste prioritet. Selskabets personale er informeret om myndighedernes…

Fehmarnbelt Days 2020 udskudt

Fundet i:

På grund af den aktuelle udvikling og de igangværende tiltag mod udbredelsen af Corona-Virus-infektioner har organisatorerne bag Fehmarnbelt Days 2020 besluttet at udskyde borgerfestivalen den 17. maj og konferencen den 18. maj i Weissenhäuser Strand i Tyskland.

Virksomheder fra hele Danmark bag Femern-byggeri

Fundet i:

En lang række store og små entreprenører og andre virksomheder fra hele Danmark har i de seneste år arbejdet intensivt med at gøre den store byggeplads klar til tunnelbyggeriet ved Rødbyhavn på Lolland.