Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

BroBizz Operatør A/S er med i konkurrencen om Danmarks første free flow betalingssystem

Fundet i:

Fjordforbindelsen Frederikssund har efter prækvalifikation udvalgt fem deltagere, der har mulighed for at byde på kontrakt om etablering, drift og vedligehold af Danmarks første free flow betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys Bro. BroBizz Operatør A/S, som er et nyt selskab i Sund & Bælt-koncernen, er en af de fem deltagere, der stadig er med i konkurrencen, og som således kan afgive tilbud på den udbudte kontrakt.

Grønt lys for lavere priser på Storebælt

Fundet i:

Transportminister, Ole Birk Olesen, var til stede, da det grønne lys på Storebæltsbroen blev tændt den 23. december kl. 16.00. Med lyset markerer Sund & Bælt, at priserne på Storebælt vil falde 1. januar 2018, hvis man vælger at benytte de grønne BroBizz-baner.

Solidt år for Femern-projektet

Fundet i:

2017 har været et solidt år for Femern-forbindelsen, skriver Femern A/S’ administrerende direktør, Claus F. Baunkjær, i flere danske dagblade.

Juletrafikken på Storebælt 2017

Fundet i:

Selvom julen altid er travl på Storebæltsbroen, er medarbejderne i betalingsanlægget klar til at håndtere den ekstra juletrafik. Så medmindre vind og vejr driller, skulle de godt 230.000 bilister, som ventes at passere i dagene 22. – 27. december, komme hurtigt videre på juleferie.

Femern Landanlæg

EU-støtte til A/S Femern Landanlæg

Fundet i:

Sund & Bælt Holding A/S (cvr. Nr. 15694688) meddeler følgende: CEF-Komiteen har den 12. december 2017 stemt for EU-Kommissionens forslag om, at A/S Femern Landanlæg, der finansierer de danske landanlæg…