Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

ITS konferencen 2018

Fundet i:

I september 2018 afholdes den årlige verdenskongres med fokus på Intelligente Transport Systemer. Konfenrencen afholdes i år i København og Sund & Bælt deltager med stand og oplæg.

Et samarbejde med plads til forskelle

Fundet i:

Sund & Bælt og Muskelsvindfonden er et umage partnerskab, som alligevel har et fælles mantra: Vi bygger bro mellem venner og familie på tværs af landet. Derfor faldt det naturligt, da Sund & Bælt besluttede sig for at indgå i partnerskab med Muskelsvindfonden.

Femern A/S udbyder tømning af sø

Fundet i:

Gemmer der sig arkæologiske hemmeligheder på bunden af en sø ved Rødbyhavn? Det skal undersøges som led i forberedelsen af verdens længste sænketunnel.

Kronik: Et nationalt ikon i topform

Fundet i:

Den 14. juni 1998 blev Storebæltsbroen indviet. Det betyder, at det er 20 år siden, at broen blev åbnet for vejtrafikken. Vi bringer i anledningen af broens runde fødselsdag en kronik af Mikkel Hemmingsen, adm. direktør ved Sund & Bælt.

Femern A/S inviterer miljø-NGO’er ud i naturen

Fundet i:

Femern A/S inviterer tirsdag den 12. juni danske natur- og miljøorganisationer til dialogmøde på det område, hvor tunnelelementfabrikken skal ligge. Fokus for mødet er at fortælle om den nye natur, som Femern A/S etablerer, og inddrage NGO’ernes ekspertise i processen.

Sund & Bælt deltager på Folkemødet

Fundet i:

Sund & Bælt er i år med i teltet ”Vi forbinder Danmark og Europa” på ydermolen (G14), hvor man kan møde os og de tre faste forbindelser, Storebælt, Øresundsbron og den kommende Femern forbindelse

MSE vinder graveopgave på Femern-projektet

Fundet i:

Femern A/S har indgået kontrakt med entreprenørselskabet MSE Entreprise A/S, der skal udføre graveopgaver i forbindelse med de arkæologiske forundersøgelser på byggepladsen ved Rødbyhavn.