Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

JP skriver om kommende afgørelse

Fundet i:

Jyllands-Posten har publiceret en artikel om EU-Rettens kommende afgørelse i en statsstøttesag vedr. Femern-projektet anlagt af Scandlines og Stena Lines mod EU-Kommissionen.

Selskabsmeddelelse sund og bælt økonomi

Forventninger til årsresultat fastholdes

Fundet i:

Lavere renteomkostninger og indtægter ved salg af koncernens havvindmøller betyder, at forventninger til årets resultat fastholdes på trods af, at indtægter fra vejtrafikken over Storebælt falder i perioden som følge af takstnedsættelsen fra januar. Gælden i A/S Storebælt er nu nedbragt til 20,5 mia. kr.

bro ankerblokke hydrauliske buffere

Storebælt får renoveret støddæmpere

Fundet i:

I sommer 2018 foregik der et omfattende vedligeholdelsesprojekt inde i Storebæltsbroens vejbane, som nu og fremover sikrer en behagelig kørsel og reducere slidtage på broen. Et projekt, som startede med planlægning for 3 år siden og hvor udførelsen blev kontrolleret ved hjælp af en digital 3D-model.

APCOA BroBizz samarbejde

BroBizz tilbyder 200 nye parkeringsmuligheder

Fundet i:

BroBizz A/S indleder nyt samarbejde med APCOA PARKING, der gør det muligt for kunderne at parkere bilen nemt og hurtigt, hvis de har en BroBizz®- eller PayByPlate-aftale. Partnerskabet er det første i rækken af samarbejder, der skal gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos BroBizz.