Nyhedsarkiv

Her kan du læse alle publiceret nyheder, pressemeddelelser og selskabsmeddelelser fra Sund & Bælt og vores datterselskaber. Du kan også abonnere på vores nyhedsbrev.

Geder plejer Femern-vandhuller

Fundet i:

Det gamle godsbaneterræn ved Rødbyhavn vil fremover være hjem for 10 geder, der holder buske og træer nede omkring de nye vandhuller, der er erstatningsnatur på Femern-projektet.

Lufthavn Rundkørsel Øst Øresund

Udvidelse af Rundkørsel Øst skal øge kapaciteten

Fundet i:

Den 13. august 2018 tager Københavns Lufthavn det første spadestik til udvidelsen af den travle rundkørsel der forener Kystvejen, Amager Strandvej og motorvejen. Målet er at skabe hurtigere gennemkørsel for borgere, for erhvervsliv og for de rejsende.

Femern-projekt i god form

Fundet i:

Femern-projektet er i god sommerform, skriver Femern A/S’ administrerende direktør i Dagbladet Køge, Dagbladet Roskilde, Dagbladet Ringsted, NordVestNyt, Frederiksborgs Amts Avis og Sjællandske 7. juli 2018.

Femern A/S medfinansierer omfartsvej i Rødbyhavn

Fundet i:

Hovedgaden i Rødbyhavn skal aflastes for tung trafik, når byggeriet af Femern Bælt-tunnelen for alvor går i gang. Derfor medfinansierer Femern A/S en forlængelse af Jøncksvej, så den lokale trafikafvikling bliver mere fleksibel.

Et boost til bæredygtig transport

Fundet i:

Der er stor fokus på biltrafikken på den kommende faste forbindelse under Femern Bælt. Men Femern-forbindelsen er i høj grad også et jernbaneprojekt.