Hvad søger du?

BroBizz Operatør A/S

BroBizz Operatør A/S' opbygning

BroBizz Operatør A/S er et 100 pct. ejet datterselskab til BroBizz A/S. Selskabet blev stiftet den 7. december 2017. I første omfang er selskabet stiftet med det formål at byde på Danmarks første Free Flow betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys bro.

BroBizz Operatør A/S er stiftet i overensstemmelse med Sund & Bælt-koncernens lovgrundlag og kan på markedsvilkår byde på etablering, drift og vedligehold af elektroniske bompengesystemer. Selskabet gør det det således muligt at nyttiggøre den store viden og erfaring om etablering og drift af betalingsanlæg, som er oparbejdet i Sund & Bælt-koncernen i forbindelse med anlæg og drift af Storebæltsforbindelsen.

I første omgang er selskabet stiftet med det formål at byde på Danmarks første Free Flow betalingsanlæg ved Kronprinsesse Marys bro.

Selskabet kan også byde på andre fremtidige betalingsanlæg og lignende på brugerfinansieret infrastruktur i Danmark, herunder andre betalingsopkrævningsløsninger såsom betalingsopkrævning ved køretøjsudstyr, kameraoptagelse af køretøjets nummerplade og lignende.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk