Undersiden af Storebælts østbro

Oversøiske projekter

Siden Partner A/S blev etableret i 2001, har virksomheden været involveret i adskillige projekter i Danmark og internationalt.

Qatar-Bahrain-forbindelsen
I Mellemøsten er man i gang med at projektere verdens længste faste forbindelse mellem Qatar og Bahrain. Partner A/S har hovedsageligt være involveret i at rådgive konsulenterne om projektering af betalingsanlægget samt told- og immigrationsanlægget på baggrund af erfaringer fra de faste forbindelser over Storebælt og Øresund.

Vera Cruz, Mexico
Staten Vera Cruz i Mexico har planlagt en betonsænketunnel til vejtrafik under floden Coatzacoalcos i nærheden af Den Mexicanske Golf. Bl.a. på baggrund af erfaringerne fra Øresundstunnelen har Partner A/S i den indledende projektfase assisteret det rådgivende ingeniørfirma GROUPO BM med bl.a. tidsplaner og tekniske krav til byggeriet.

Subiyah-forbindelsen, Kuwait
Der er blevet foretaget en forundersøgelse til en 22 km lang bro, der skal forbinde Kuwait City med udviklingsregionen Subiyah. De danske virksomheder COWI, DHI, Dissing + Weitling og Partner A/S har deltaget i undersøgelsen sammen med lokale virksomheder. Partner A/S har ydet konsulentbistand til den rådgivende ingeniør i forbindelse med økonomiske og finansielle undersøgelser.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld