Parkér med BroBizz på alle anlæg i Københavns Lufthavn

Mange kunder har med succes benyttet BroBizz® til parkering i Københavns Lufthavn. Derfor har BroBizz A/S udvidet samarbejdet med lufthavnen, så det nu er muligt at betale via BroBizz på alle parkeringsanlæg.

Parkering i Københavns Lufthavn er blevet lettere, idet alle parkeringsområder nu er omfattet af BroBizz®-ordningen, der især er kendt fra Storebæltsforbindelsen. Det betyder, at parkering i Københavns Lufthavn fremover kan afregnes via BroBizz i alle områder.

BroBizz-ordningen har indtil nu kun fungeret som betalingsmiddel i nogle parkeringsområder i lufthavnen.  Løsningen har været en succes, idet ca. 20 pct. af alle parkanter på disse anlæg har benyttet BroBizz ved ind-/udkørsel.

– Det er positivt, at så mange parkanter har valgt at benytte BroBizz som betalingsløsning ved parkering. Det vidner om, at det har været et godt samarbejde, vi har indgået. Der har ligeledes været en enorm efterspørgsel fra vores kunder på at benytte BroBizz på de resterende parkeringsanlæg. Derfor har vi nu valgt at udvide BroBizz-samarbejdet til at omfatte alle parkeringsområder i lufthavnen, fortæller Michella Raun Hesselberg, Business Unit Manager i Københavns Lufthavne A/S.

BroBizz gør det nemmere og hurtigere at parkere

Samarbejdet mellem Københavns Lufthavne A/S og BroBizz A/S har givet en række fordele til kunderne, når de skal parkere. Kunderne slipper bl.a. for at passe på en papirbillet, da tidspunkt for ind- og udkørsel automatisk registreres via BroBizz.

– Med samarbejdet håber vi på, at endnu flere af vores kunder vil benytte løsningen fremover, da BroBizz både gør det nemmere og hurtigere for vores kunder at parkere i lufthavnen. Bilen registreres automatisk via BroBizz, hvilket betyder at bommen går op, så snart bilen nærmer sig. Når de skal hjem, slipper de for at betale med kreditkort, da faktureringen foregår via BroBizz. Kunderne sparer derved tid på både ud- og hjemrejsen, siger Michella.

BroBizz tjenester udvikles til fordel for kunderne

Udover Københavns Lufthavne har BroBizz A/S ligeledes indgået aftale om parkering med Billund Lufthavn og EasyPark, som er gadeparkering i en række større danske og europæiske byer. Det er en udvikling, som glæder adm. direktør i BroBizz A/S, Helle Bech.

– Parkering har netop været et fokusområde for os, da vi med BroBizz kan tilbyde vores kunder et digitalt supplement til andre betalingsformer, når de skal parkere. I BroBizz A/S ser vi derfor udvidelsen af samarbejdet med Københavns Lufthavne som gavnligt, da vi hele tiden arbejder på at udvikle selskabets tjenester til fordel for kunderne, siger Helle Bech.

Med det udvidede samarbejde forventer lufthavnen, at yderligere 10 pct. af deres kunder vil benytte BroBizz, når de parkerer.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld