Postkort fra Korea til foråret

Storebælts kundeservice oplever lidt af hvert. Mandag eftermiddag fik kundeservice i Halsskov fx et tip fra en kunde om, at der  stod en mand med sin godt pakkede motorcykel ude på Storebæltsbroen. Han kørte i nødsporet og standsede efterfølgende ved Sprogø og så noget rådvild ud.

Den unge mand havnede i betalingsanlægget, og efterfølgende i Kundeservice i Halsskov, fordi han ikke havde penge til at betale for broturen.

Det viste sig, at den unge fyr var kørt på sin lille motorcykel helt fra Korea. Egentlig skulle han nu til Tyskland, men af uforklarlige grunde var han kørt helt forkert og havnet på Storebæltsbroen.

Løsningen blev, at fyren, som talte ret dårligt engelsk, fik lov at køre retur over broen uden betaling – og nu forsynet med både landkort og anvisning på, hvordan han bedst kunne ramme den tyske grænse.

Undervejs i samtalen, hvor trådene blev udredt, fik kundeservice den ide at udstyre koreaneren med et postkort, som han efterfølgende kunne poste, når han engang efter mange tusinde kilometer igen rammer Korea. Det vil han efter eget udsagn gøre om ca. seks måneder og derfor håber Kundeservice, at der engang i foråret lander et postkort med en hilsen fra den unge fyr, som forvildede sig ud på broen.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld