Svaner på revet vinterdag

Projekter i Danmark

Siden Partner A/S blev etableret i 2001, har virksomheden været involveret i adskillige projekter i Danmark og internationalt.

Projekter i Danmark

Rådgivning om ny forbindelse over Storstrømmen
Partner A/S udfylder rollen som særlig bygherrerådgiver for Banedanmark og er ansvarlig for at sikre, at alle Partner A/S’ indhøstede erfaringer fra faste forbindelser bliver indarbejdet i Femern-projektet.

Tunnel i Københavns havn
Der er blevet fremsat forslag om en ny biltunnel mellem den nordlige og sydlige del af København for at reducere trafikken i det centrale København. Partner A/S har foretaget foreløbige undersøgelser på vegne af Realdaniafonden, Københavns Havn og Københavns Kommune.

Nyt strandområde på Amager
Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune har sammen med Københavns Amtsråd (i dag Region Hovedstaden) anlagt et nyt strand- og parkområde. Ved Amagers kyst i nærheden af lufthavnen og den faste forbindelse over Øresund har man med anlæggelsen af en kunstig ø skabt en ny strand plus et laguneområde til fritidsaktiviteter. Partner A/S assisterede bygherren med projektstyring.

By & Havn samt Metroselskabet
By & Havn I/S udvikler arealer i København og Ørestad, mens Metroselskabet I/S står for anlæg af Cityringen samt drift af den eksisterende metro i København. Partner A/S yder finansforvaltning til begge disse offentligt ejede selskaber.

 

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld