Pylontur solgt for godt 28.000 kr. til fordel for Danmarks Indsamling

Sund & Bælt har igen i år doneret en pylontur på Storebæltsbroen for otte personer til Danmarks Indsamling. Auktionen på Lauritz.com er nu afsluttet, og pylonturen blev solgt for 28.175 kr.

For mange er det en drøm at få lov at stige de 254 meter til vejrs i broens pyloner og opleve den smukke udsigt over Storebælt.

Det er nu blevet en realitet for vinderen af dette års auktion, hvor Sund & Bælt i forbindelse med Danmarks Indsamling donerede en guidet tur for otte personer op i Storebæltsbroens pylon.

Pengene går til fordel for verdens hjemløse børn

Det er kun få heldige mennesker, der får lov at komme op i pylonerne. Dette skyldes, at der er en del sikkerhedsforskrifter, der skal overholdes. Samtidig er Sund & Bælt en forholdsvis lille organisation, så der er ikke ressourcer til at opfylde de mange anmodninger om en pylontur, som organisationen modtager.

Men engang imellem – når det går til et godt formål – udlover Sund & Bælt en tur.

Ved dette års auktion blev pylonturen solgt for hele 28.175 kr., som går til fordel for verdens hjemløse børn. Det er et resultat, som Sund & Bælt er meget tilfredse med.

Velgørenhedsauktionen blev afsluttet i forbindelse med det store tv-show, der blev sendt på DR1 lørdag aften, den 3. februar.

Om Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden, og som regeringer, virksomheder, interesseorganisationer og private personer hjælper med at nå.

Læs mere om Danmarks Indsamling her.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld