ERP projektmedarbejder job sund og bælt

Servicetekniker til Storebælt

Sund og Bælt søger en dygtig og erfaren medarbejder til service og vedligehold af de mange forskellige konstruktioner og installationer i vores infrastrukturanlæg.

Du vil indgå i et lille team af faglige medarbejdere med hver deres kompetence som efterser, vedligeholder, reparerer vores forskellige konstruktioner og installationer. Dit primære fokus vil være mekaniske og hydrauliske anlæg på Storebæltsforbindelsen, f.eks. inspektionsplatforme, ekspansionsfuger, kabelsystem og diverse løfte- og Sky Climber-udstyr. Opgaverne løser du både selvstændigt og i samarbejde med kolleger eller eksterne leverandører og

Som eksempel på opgaver kan nævnes:

  • Vedligehold og kørsel af vores inspektionsplatforme på Storebæltsforbindelsen
  • Diverse løfte og rigge opgaver
  • Eftersyn af Sky Climberudstyr og løftegrej
  • Eftersyn af konstruktioner og installationer
  • Indgå i diverse reinvesteringsprojekter, f.eks. brolejerenovering
  • Tilsyn med entreprenører, inkl. sikkerhedsrundering

Om dig

Du er måske mekaniker med erfaring inden for hydraulik, kranarbejde, lifte og løftegrej. Du skal kunne arbejde i højden og have interessen, evnerne og nysgerrigheden til at lære nyt.

Som person er du selvstændig, løsningsorienteret og ansvarsfuld. Desuden forstår du at samarbejde, og det falder dig naturligt at træde til med en hjælpende hånd, når det brænder på. Du trives i et lille team, hvor alle bidrager med idéer og input til at løse opgaverne. Du tager arbejdet alvorligt og prioriterer sikkerhed højt.

Vi tilbyder

En spændende og alsidig arbejdsdag i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dit primære ansættelsessted vil være i Korsør, men du må forvente enkelte arbejdsdage på Øresundsforbindelsens danske landanlæg.

Interesseret?

Send da din ansøgning og dit cv snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

SØG HER

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for konstruktioner og anlæg Kim Agersø Nielsen på tlf. 5830 3071

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld