Storebælt_trafik

Sommertrafik: 50.000 over Storebælt på de travleste dage

Når skolerne lukker porten for sommeren på fredag starter højsæsonen for medarbejderne i Storebælts betalingsanlæg. Der kører nemlig op mod 50.000 biler over broen på de travleste dage i juli og august.

A/S Storebælt har derfor sat ekstra bemanding ind, og lover, at ferietrafikanterne kan passere uden lang ventetid.

– Vores vigtigste opgave bliver at hjælpe vores kunder så hurtigt og nemt gennem anlægget, som muligt. Her er vi godt hjulpet af, at ca. to tredjedele af alle kørte ture over forbindelsen i dag sker med BroBizz®, som er den hurtigste vej gennem betalingsanlægget. Så hvis man vil undgå unødig ventetid, kan det betale sig at få en BroBizz, siger Jens Kjær Nielsen, chef for Storbælts betalingsanlæg.

Har man BroBizz, er det en god ide at sikre sig, at betalingskortet ikke er udskiftet siden seneste tur over broen. Ellers virker den nemlig ikke, og det kan skabe ventetid i betalingsanlægget.

Af hensyn til kortsikkerheden sker opdatering af kortinformationerne ikke automatisk ved udskiftning af betalingskortet. Opdatering kan ske hos BroBizz A/S på www.brobizz.com eller via en ny BroBizz-app, hvor kunderne også kan se, om deres BroBizz er aktiv og ændre deres oplysninger.

A/S Storebælt forventer, at der bliver størst pres på betalingsanlægget de sidste to weekender i juli og første weekend i august med op til 50.000 biler i døgnet. Trafikken bliver størst midt på dagen, hvor godt 5.000 biler i timen vil passere forbindelsen mellem kl. 11 og 14.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld