Sommertrafik: Travlhed på Storebælt

Trafikken over Storebælt bliver for alvor tæt i den kommende weekend, hvor op mod 46.000 biler lørdag d. 12. forventes at køre over broen. Især i timerne mellem kl. 10 og kl. 13, hvor bilister mod Fyn /Jylland kan risikere op til 10 minutters ventetid ved betalingsanlægget i Halsskov.

De allerstørste rejsedage ventes at blive de tre kommende lørdage, hvor der er risiko for ventetid i begge retninger, men også i de første weekender af august ventes perioder med tæt trafik.

I BroBizz-banerne forventes den korteste ventetid, da betalingen sker automatisk via BroBizzen, og kunderne derfor kan køre stort set uden stop. Det er stadig muligt at bestille en BroBizz på www.storebaelt.dk for 0 kr.

Går turen gennem de manuelle baner, kan rede penge afkorte ventetiden, og så er det en god ide at planlægge rejsen, så turen gennem betalingsanlægget sker uden for de mest travle timer.

Den aktuelle trafikmelding for weekenden findes på Storebaelt.dk, hvor tilhørende grafik også kan hentes.

Redaktionen kan døgnet rundt få oplyst den aktuelle trafiksituation hos Storebælts vagthavende trafikleder på tlf. 58 30 31 80.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld