Stine Raaschou

Stine Raaschou

Stine Raaschou arbejder med driftsupport i jernbaneteknisk anlæg. Hun startede som teknisk assistenti Storebælt A/S og har været ansat siden 2003.

I min funktion som Driftssupporter hos A/S Storebælt arbejder jeg primært med support på og udvikling af Storebælts vedligeholdssystem (Maximo) både internt til driftslederne og eksternt til vores entreprenører. Derudover deltager jeg i udviklingen og vedligeholdelsen af diverse støttesystemer til Maximo – bl.a. analyseværktøjet QlikView og planlægningsværktøjet MaxPlan. Gennem mit arbejde opnår jeg et tæt samarbejde med driftslederne i forbindelse med den daglige kontakt med vores entreprenører. Dette sker bl.a. gennem deltagelse i tilsynsmøder, udarbejdelse af faktureringsgrundlag, tilpasning af priser og vedligehold af instrukser og arbejdsplaner.

I afdelingen arbejder vi hele tiden med nye projekter og nye systemer, hvilket giver rig mulighed for nye opgaver. På nuværende tidspunkt har vi en masse nye opgaver i forbindelse med udvikling og tilpasning af MaximoMobil, som gør det muligt for vores entreprenører at rapportere deres arbejde online i Maximo via mobile enheder (tablets og smartphones) på hele Storebæltsstrækningen. På grund af den stadig stigende brug af Maximo, er der oprettet en Maximo-koordineringsgruppe, hvor medarbejdere på tværs af organisationen planlægger og koordinerer brugen og udviklingen af værktøjet. Deltagelsen i denne gruppe giver mig en kæmpe værdi. Vi bruger meget tid på at ensrette og tilpasse systemet til glæde for både brugere og administratorer.

Min hverdag er varieret, da mit arbejde spænder bredt fra helt konkrete faste opgaver til projektorienterede opgaver og udvikling. Det giver en god variation i både arbejdsform og -opgaver.

Min Karriere i A/S Storebælt

I juli 2003 havde jeg min første arbejdsdag hos A/S Storebælt som teknisk assistent i en ny stilling. Jeg skulle indgå i den funktion, der stod for vedligehold af den tekniske dokumentation, dvs. tegninger, procedurer og instrukser, kvalitetsstyring samt diverse arkivdatabaser.

Jeg søgte min nuværende stilling som driftssupporter i sommeren 2008, da jobbet blev slået op internt. Jeg så det job som en rigtig god mulighed for at fortsætte i firmaet med nye spændende og udviklende opgaver.

Da jeg fik min nuværende stilling, ønskede jeg at udvide min viden omkring SQL-databaser og programmering samtidig med, at jeg ville øge mit kendskab til jernbaneteknik. Dette vil jeg bestemt mene, at jeg har opnået gennem min stilling hos A/S Storebælt. Jeg har deltaget i SQL-kurser, og min viden omkring jernbaneteknik har helt klart fået et løft takket være mine gode driftslederkollegaer. På nuværende tidspunkt kunne jeg godt tænke mig at udbygge min viden om SQL-databaser endnu mere – især i forhold til Maximo. For at opnå dette deltager jeg i brugergrupper og internationale konferencer, så jeg kan holde fingeren på pulsen og få nye ideer, som vi kan bruge her i Sund & Bælt. Et andet ønske om udvikling ligger for mig inden for områderne formidlingsteknik og engelsksprogkundskab, hvilket jeg ser frem til at imødegå i fremtiden.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld