Storebælt forlænger weekenden

Nu er det muligt at køre over Storebæltsbroen med en Weekendbillet-rabat allerede fra fredag kl. 12.00 mod hidtil kl. 14.00.

Storebæltsforbindelsen har forlænget weekenden med to timer til glæde for de mange billister, der tager tidligt på weekend. Med den nuværende trafikmængde vil knap 50.000 flere få Weekendbillet-rabat årligt. Den udvidede weekendåbningstid bliver indført for at give flere mulighed for at opnå den rabat, der følger med Weekendbilletten, og sprede fredagstrafikken ud over hele eftermiddagen.

– Vi vil gerne hjælpe kunderne hurtigt over broen, når de kører på weekend. Weekenden er den travleste tid på Storebælt, og derfor giver det god mening at udvide Weekendbilletten med de to ekstra timer, siger Tine Kirk Pedersen, markedsdirektør i Sund & Bælt.

Den udvidede tid for Weekendbilletten indføres fra fredag den 17. juni kl. 12.00.  Weekendbilletten udløser en rabat på 60 kr., når man krydser Storebælt to gange i tidsrummet fredag kl. 12.00 til søndag kl. 24.00. Weekendbilletten gælder for alle personbiler op til 6 meter og motorcykler.  Rabatten udløses automatisk på hjemturen.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld