Storebælt på videnskabsmesse

Storebælt udfordrer skolebørn til at lære mere om broen under Nyborg Videnskabsmesse, 2. – 4. maj

Bygningen af Storebæltsforbindelsen har i høj grad sat sit præg på den nyeste del af Nyborgs historie, og broen er derfor med, når en række lokale virksomheder, museer og bibliotek sætter fokus på Nyborgs betydning som trafikalt knudepunkt gennem tiderne. Det er et led i Nyborg Videnskabsmesse, som er en del af Forskningens Døgn den 2. – 4. maj.

Storebælts stand i Vidensteltet ved Nyborg Bibliotek bliver forhåbentlig populær. Til de helt små vil det være muligt at komme med sit eget bud på hvordan Storebæltsbroen kunne se ud i form af at farvelægge en tegning af Storebæltsbroen. Til de større gæster vil der være en konkurrence med mulighed for at vinde en guidet tur til Sprogø for hele klassen. Derudover vil der blive uddelt skolesæt til hver klasselærer med fx video og bøger som de kan bruge i undervisningen.

Nyborg Videnskabsmesse vil gøre forskning tilgængelig for alle, og vise, at forskning er nødvendig for at møde de udfordringer, der bl.a. indgår i bygningen af en moderne infrastruktur som Storebæltsforbindelsen, og at forudgående forskning og det praktiske samarbejde på tværs af discipliner er helt afgørende for, at det skal lykkes.

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld