ledig job studiejob sund og bælt

Studiejob inden for salg- og markedsføring til Sund & Bælt Partner A/S

Brænder du for markedsføring, og er du en holdspiller med styr på planlægning? Så er dette job lige noget for dig!

Til et nyoprettet studiejob søger vi en salgs- og markedsføringsassistent, hvor du bliver ansvarlig for planlægning, CRM og deltagelse i salgsaktiviteter som et led i vores markedsaktiviteter, der tager udgangspunkt i ambitionen om innovative, datadrevet løsninger inden for drift & vedligehold af Sund & Bælts infrastrukturanlæg.

Du bliver en central støttefunktion til det operationelle salg, hvor du skal være med til at definere, videreudvikle og optimere markedsføringsmateriale og salgsproces samt etablere og administrere kundepipeline for Sund & Bælts tekniske funktion.

Du bliver en drivende kraft for gennemførelse og opfølgning af alle salgsaktiviteter herunder også prissætning af produkter og ydelser, samt koordinering af ressourcer både til salgsopgaver og når ydelserne skal leveres til kunden.

Om jobbet

Sund & Bælt har på det seneste taget afsæt til et teknologispring, der skal sikre en langt mere effektiv og innovativ vedligeholdelse af de tekniske og fysiske anlæg. Det kræver medarbejdere med de rette kompetencer inden for nytænkning, retningssætning og tværfagligt samarbejde. Du kan læse mere om arbejdet med robotter, sensorer og big data.

Det er et strategisk mål at vi enten direkte eller sammen med samarbejdspartnere bringer relevante ydelser til markedet for at dele vores viden med tilsvarende operatører i markedet.

Du skal derfor være med til at skabe de ideelle rammer for en koordineret og struktureret salgsindsats og gøre det muligt for vores tekniske kollegaer at tilgå markedet på professionel vis med en stadigt voksende ydelses- og serviceportefølje.

Dine opgaver

  • Drive salgsprocessen lige fra indsamling af markedsbehov og analyse af markedssituationen til fastlæggelse af strategi for salg og marketing
  • Deltage ved salg og forhandling med kunden
  • Udvikle og tilpasse salgsværktøjer, der skal sikre en professionel tilgang til vore kunder, der matcher Sund & Bælts krav til kvalitet, fleksibilitet og markedsrenommé
  • Udvikling og opdatering af sals- og markedsføringsmaterialer
  • Løbende salgs- og partnerevaluering samt opfølgning på indgåede aftaler og gevinstrealisering

Du er

  • I gang med en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, eksempelvis cand.merc eller cand.polyt
  • Interesseret i strategisk, teknisk salg og markedsføring
  • Kreativ, initiativrig, har overblik og kan sikre fremdrift i komplekse opgaver
  • Dynamisk, vedholdende og tydelig i din kommunikation
  • God til at samarbejde bredt og varetage kompleks Stakeholder Management

Du tilbydes

Et spændende og udfordrende studiejob i et dynamisk miljø med tempo og mange gode kollegaer.

I Sund & Bælt ligger opgaver, beslutninger og ansvar i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Arbejdssted

Dit primære arbejdssted er på vores kontor i Vester Søgade, København V

Interesseret?

Lyder ovennævnte spændende, så send din ansøgning snartest muligt og senest d. 25. marts 2019 da vi afholder samtaler løbende.

SØG HER

Ved evt. spørgsmål til stillingen, kontakt da venligst Direktør Bjarne Jørgensen i dagtimerne på tlf. +45 33 41 62 39

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

× Tilmeld dig vores nyhedbrev   Tilmeld