Sund & Bælt deltager på Folkemødet

Sund & Bælt er i år med i teltet ”Vi forbinder Danmark og Europa” på ydermolen (G14), hvor man kan møde os og de tre faste forbindelser, Storebælt, Øresundsbron og den kommende Femern forbindelse

I år er ekstra særlig for os, da Storebæltsforbindelsen fylder 20 år den. 14 juni. En forbindelse, som kun få ville vide af ved åbningen, og som i dag er blevet folkeeje.

Derfor inviterer vi til fødselsdag kl. 14.45-16 på ydermolen (G14), hvor vi byder på crémant og kransekage.

Fredag stiller vi op med en skarp debat, hvor tidligere transportminister Magnus Heunicke sammen med Kim Escherich (Executive Innovation Architecht, IBM), Jens Sandager (Senior Vice President i Bridges Scandinavia, COWI) og Klavs Birkholm (Journalist, forfatter, foredragsholder og Direktør for tænketanken TeknoEtik) vil debattere, hvilke muligheder og effektiviseringer den accelererende teknologiske udvikling og stigende digitalisering skaber for infrastruktur, ikke mindst bygge- og anlægsbranchen. Hvor er branchen om 30 år, og er den forberedt?

I debatten indgår også aspektet omkring etik i forhold til teknologi.

Kom også forbi og oplev udsigten fra toppen af Storebæltsbroen og gå en tur ned af kablerne gennem COWIs VR-briller eller prøv kræfter af med IBMs IoT fodboldbord og varm op til lørdagens kamp, fredag d. 15. juni og lørdag d. 16. juni fra kl. 14.00-16.00 på Ydermolen (G14)

 

Se det fulde program for teltet her

× Tilmeld dig vores nyhedsbrev   Tilmeld